Skip to content
Juuri nyt: Laskuta ilmaiseksi

Vello Laskutus ilmaiseksi 30.9.2023 saakka


Vello julkaisee uuden, Vello Laskutus -tuotteen lokakuussa 2023.

Laskutus on Vellon tuorein ominaisuus ja siksi haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua tuotteeseen etukäteen. Juuri nyt saat Vello Laskutus -tuotteen ilmaiseksi 30.9.2023 saakka. Tämän jälkeen tuotteen käytöstä veloitetaan käytön mukaan: maksat viimeistellyistä laskuista vain 0,5 % komission.

Vello Laskutuksen voit ottaa samantien käyttöösi omassa Vellossasi. Ensimmäisen laskun voit lähettää jo minuutin kuluttua.

Aika juoksee, joten otathan uuden Vello Laskutuksen käyttöösi jo tänään!

 

 

Vello Laskutus pähkinänkuoressa

Automaattiset laskut

Vello luo ammattimaiset laskut automaattisesti. Laskuihin voit sisällyttää yrityksesi logon, yhteystiedot, erittelyt varauksista, verot, pankkitietosi sekä maksuehdot. Viitenumero muodostetaan laskuille  niinikään automaattisesti.

Heti käyttöösi

Haluatko yhdistää laskutuksen ajanvaraukseesi tänään? Vellossa se onnistuu. Vello Laskutuksen voit ottaa samantien käyttöösi omassa Vellossasi. Ensimmäisen laskun voit lähettää jo minuutin kuluttua.

Älykästä laskutusta

Tiedäthän tilanteen, jossa huomaat osan varauksistasi laskutetun kahdesti ja osan ei ollenkaan? Vellossa näin ei käy. Vellon älykkyys huolehtii, että kukin varaus tulee laskutettua - ja vain kerran.

Maksut suoraan tilillesi

Asiakkaasi maksaa laskun tilisiirtona laskulla näkyvälle tilille - sinun pankkitilillesi. Maksusuoritukset saapuvat käyttöösi siis ennätysajassa, joissain tapauksissa jopa reaaliajassa!

Kaikki pankit ja pankkitilit käyvät

Vellossa ei ole väliä, minkä pankin asiakas olet tai mille pankkitilille haluat maksusuoritusten saapuvan: Kaikki pankit ja pankkitilit hyväksytään maksujen vastaanottajaksi.

Tarkkuus ja virheettömyys

Inhimilliset virheet minimoituvat, kun asiakastiedot, summat, arvonlisäverot, eräpäivät ja viitenumerot poimitaan laskulle automaattisesti. Automaatio helpottaa sinua ja asiakastasi.

Asiakaskohtainen laskutusoikeus

Vellossa voit asettaa laskutusluvan kullekin asiakkaalle asiakaskohtaisesti. Näin yksikään varaus ei siirry vahingossakaan laskutukseen, mikäli asiakkaan kanssa ei ole solmittu laskutussopimusta.

Koontilaskutus

Maksamattomat varaukset voit helposti siirtää laskutettavaksi joko yhdellä tai useammalla laskulla. Koontilaskut sisältävät erittelyn kaikista laskutetuista käynneistä.

Ajanvaraukseen kytkeytyvä

Digitaalinen, ajanvaraukseen automaattisesti kytkeytyvä laskutusjärjestelmä mahdollistaa käyntien siirtämisen laskutukseen yhdellä klikkauksella. Näppärää!

Vello Laskutus ilmaiseksi 30.9.2023 asti

0 € / kk
Kokeile ja käytä Vello Laskutusta ilmaiseksi syyskuun 2023 loppuun saakka. Tämän jälkeen tuotteen käytöstä veloitetaan käytön mukaan: maksat viimeistellyistä laskuista vain 0,5 % komission.