Skip to content
Ura Vellossa

Backend Web Developer, liity joukkoomme

Etsimme intohimoista backend-devaajaa liittymään osaksi Vello-tiimiämme ja tekemään huomisen Vellosta Vellon.


Vello on Suomen nopeiten kasvava ajanvarauspalveluihin ja -maksuihin keskittyvä startup-yhtiö. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan parempaa asiakaspalvelukokemusta ja kasvattamaan heidän omaa liikevaihtoaan.

Vellolla on jo yli kaksi miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailman, ja odotamme saavuttavamme 0,5 M€ liikevaihdon vuonna 2021. Asiakaskuntamme koostuu pörssiyhtiöistä julkisen sektorin organisaatioihin sekä pk-yrityksistä aina yksityishenkilöihin asti. Toivomme saavamme sinusta tärkeän avun Velloon, jotta voimme yhdessä saavuttaa tulevat tavoitteemme.

Teknologiat

Vellossa pääset työskentelemään AWS- ympäristössä ja NoSQL-infrastruktuurin parissa. Vello rakentuu RESTful Node.js -backendille. Oleellisiin osa-alueisiin lukeutuu myös useita kolmansien osapuolien API-kytkentäisiä palveluita, kuten esimerkiksi Stripe-maksuvälityspalvelu. Frontti koostuu Backbone- ja Vue-teknologioista.

Sinun osaamisesi

Olet etsimämme tuleva Vellolainen, kun web-applikaatioiden, integraatioiden ja/tai sivustojen toteuttaminen on osa osaamistasi. Toivomme, että sinulla on kokemusta vähintään yhdestä edellä mainituista tai samankaltaisista ympäristöistä. Olethan lisäksi ketterä tekijä ja tähtäimenäsi on halu oppia lisää (meidän kanssamme). Suurena etuna katsomme kiinnostuksesi front-end-puolen tekniseen toteuttamiseen.

Odotamme, että otat Vellossa rohkeasti kantaa, miten jokin asia kannattaisi tehdä. Tätä tukiaksesi olet kiinnostunut tulevaisuuden toteutustavoista, ja tutkit eri ratkaisuvaihtoehtoja mielelläsi myös itsenäisesti. Haluamme antaa sinulle paljonkin vastuuta uusien ominaisuuksien suunnittelusta ja toteutusten vetämisestä sekä olemassa olevien ominaisuuksien jatkokehittämisestä.

Voit olla vasta valmistunut tai jo muutaman vuoden työuraa kerryttänyt supervoima.

Tarjoamme sinulle

  • Nuorekkaan ja rennon 8-henkisen osaajatiimin: tuotekehitys, UI, markkinointi ja asiakastuki.
  • Saat työskennellä mainiossa lokaatiossa Helsingin sydämessä, Lönnrotinkadulla.
  • Pääset toteuttamaan itseäsi yhteistyössä muun tuotekehitystiimimme ja -johtomme kanssa. Tarjoamme sinulle eturivin paikan, josta pääset osallistumaan aktiivisesti Vellon tuleviin taistoihin ja valitsemaan niistä itsellesi parhaat päältä.
  • Saat meiltä kaikki tarvitsemasi työvälineet, jotka auttavat sinua Vellon tekemisessä.
  • Kilpailukykyinen palkkamme ja työsuhde-etumme miellyttänevät sinua suuresti.
  • Puhumme yhdessä ja erikseen suomea sekä englantia.

 

Tule meille Velloon, lähetä hakemuksesi

Tuomas Nylund
tuomas.nylund@vello.fi
050 533 5943