Skip to content
Ajanvaraus

Käyttövalmis palvelu ajanvarauksiin ja ryhmätunteihin

Vellon avulla saat lisää varauksia kalenteriisi ja enemmän osallistujia ryhmätunneillesi. Tämä tarkoittaa enemmän euroja kassaasi.

Varauspalvelumme lisäksi Vello tarjoaa käyttöösi myös kattavan asiakasrekisterin. Asiakasrekisterimme ansiosta et välttämättä tarvitse lainkaan ulkoista rekisteriä asiakkaasi käyntikirjausten ja -kertomusten sekä omien muistiinpanojesi tekemiseksi.

Vellon ajanvarauksen saat käyttöösi heti. Voit julkaista varauskalenterisi asiakkaillesi jo tänään. Ensimmäiset maksut tilitämme sinulle heti ensi maanantaina.


Säästä tunti päivässä

Vello säästää jokaisena päivänä keskimäärin yhden tunnin sinun aikaasi, kun asiakkaasi voivat tehdä ajanvarauksensa itsenäisesti. Kun otat Vellossa käyttöösi vielä automaattisen jälkimarkkinoinnin, myös mainonta hoituu puolestasi.

Tuomme miljoonia asiakkaita sinulle

Miljoonat kuluttajat käyttävät Velloa päivittäin. Ottamalla palvelumme käyttöösi, saat asiakasvirtamme kaupanpäälle. Kun näyt siellä, missä asiakkaasi liikkuvat, sinä löydät heidät ja he löytävät sinut.

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue Vellon maksupalvelusta

ALOITA ILMAN TURHIA KUSTANNUKSIA

Aloita ilmaiseksi ja laajenna Velloa tarpeesi mukaan

Vellon käytön voit aloittaa ilmaiseksi. Voit laajentaa Velloasi ja sen ominaisuuksia milloin tahansa.

Yritystoimintasi kasvaessa, Vello skaalautuu mukana: avaa uusia toimipaikkoja ja lisää työntekijöitä Velloosi ilman ylärjaa.

 

Ilmainen

Vello on ilmainen startup- ja pienyrityksille. Kun sinulla käytössäsi yksi kalenteri, viisi palvelua ja enintään 50 asiakasta, Vello ei maksa sinulle mitään. Ilmaisuudella ei ole aikarajaa eli palveluamme voit käyttää maksutta hamaan tulevaisuuteen!

Vellon hinnoittelu

Myy lahjakortteja suoraan Vellossasi

Kaikkiin Vello-paketteihin sisältyy kuukausimaksuton lahjakorttikauppa. Voit myydä sähköisiä lahjakortteja suoraan Vellostasi myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Rahat myydyistä lahjakorteista tilitetään sinulle ennätysajassa.

Vellon lahjakorttikauppa

Maksuton tuki - suomenkielellä!

Vello on suomalainen palvelu ja asiakastukemme puhuu suomea. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen tukipalvelun chatissamme ja sähköpostitse. Basic- ja Premium-paketteihimme sisältyy lisäksi maksuton puhelintuki.

Vellon asiakaspalvelu

RYHMÄTUNNIT

Vellolla hoidat myös ryhmätunnit ja kurssit

Vellolla voit automatisoida myös ryhmätilaisuuksiesi ilmoittautumiset ja jonotuslistat. Saat ryhmätunneillesi ja tapahtumillesi enemmän osallistujia, kun annat Vellon täyttää peruutuspaikat automaattisesti.

Toistuvat tunnit ja kurssipäivät hoidat niinikään Vellolla.

Sitouta asiakkaasi ja kerää osallistumismaksut etukäteen Vellon maksupalveluiden avulla.

Nimenhuuto - kirjaa osallistujat

Vello luo sinulle valmiin listan ryhmätunneille ilmoittautuneista asiakkaistasi. Nimenhuuto-ominaisuuden ansiosta voit merkitä todelliset osallistujat helposti suoraan Velloon. Liittämällä mukaan Vellon maksupalvelut, Vello veloittaa osallistumismaksut myös heiltä, jotka eivät ilmaantuneet paikalle.

Vakiojäsenille automatisoitu laskutus

Vellon kautta voit myydä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiä asiakkaillesi. Näin voit automatisoida jäsenlaskutuksen ja jäsenrekisterisi. Saat jopa 25 % enemmän jäseniä, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat liittyä jäseneksesi netissä ympäri vuorokauden.

Jäsenlaskutus

Myös virtuaaliset ryhmätunnit

Pidä virtuaalisia ryhmätunteja ja salli jopa satojen asiakkaidesi osallistua tunneille samalla kertaa. Etätunnit ja -kurssit ovat turvallinen tapa kutsua osallistujia mukaan ympäri maailman. Vello toimittaa osallistumislinkin paikan ostaneille automaattisesti.

Ryhmätunnit

Kaikki ajanvarauksen ominaisuudet

Upota www-sivuillesi

Vello-ajanvarauksen voit helposti "upottaa" www-sivuillesi. Asiakkaasi voi näin tehdä ajanvarauksen ja ilmoittautua ryhmätunneillesi poistumatta sivustoltasi. Saat meiltä valmiin koodin ja ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti.

Käytä kaikilla laitteillasi

Vello on netissä toimiva palvelu eli pilvipalvelu. Käyttääksesi Velloa sinun ei tarvitse asentaa ohjelmia, eikä olla it-alan ammattilainen. Velloa voit käyttää kännykälläsi, tabletillasi ja tietokoneellasi - eli kaikilla laitteillasi.

Peruutusaikasi heti tarjolle

Peruutusajat ovat Vellossa heti varattavissa uudelleen. Vello alkaa tarjota viime hetken aikoja aktiivisesti ja todennäköisesti peruutusaikasi varataan uudelleen pian. Näin varauskalenteriisi ei jää turhia aukkoja, etkä menetä liikevaihtoa.

Ajanvarauksesi on auki 24 / 7

Sähköinen ajanvaraus tuottaa sinulle enemmän uusia asiakkuuksia, kun kontakti uuteen asiakkaaseen voi tapahtua mihin vuorokauden aikaan tahansa. Merkittävä osa ajanvarauksista tehdäänkin yrityksen aukioloajan ulkopuolella.

Enemmän myyntiä

Vello tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita ja tätä kautta enemmän myyntiä. Nerokas tapamme yhdistää markkinoinnin automaatio osaksi ajanvarausta, tuo sinulle jopa 12 % enemmän varauksia ja myyntiä.

Turvallista asiakastietojen käsittelyä

Ajanvaraus- ja asiakastietosi käsitellään Vellossa aina salattuna (SSL). Varauksesi tai asiakastietosi eivät koskaan näy ulkopuolisille henkilöille. Vello on lisäksi Valviran rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Ei rekisteröitymispakkoa

Vellossa asiakkaasi näkevät vapaat ajat ja ryhmätunnit sekä voivat tehdä ajanvarauksensa ilman pakollista rekisteröitymistä.

Lisää myyntiä lisämyynnillä

Varaamisen yhteydessä Vello suosittelee asiakkaallesi palveluun sopivia tuotteita ja lisäpalveluita (esim. hiusten pesu). Vellon avulla asiakkaasi keskiostos ja myyntisi voivat kasvaa jopa 10 %.

Työntekijäkohtaiset palvelut

Vellossa varattavat palvelut voit korvamerkitä työntekijäkohtaisesti. Näin asiakkaasi valitsema palvelu tulee automaattisesti varatuksi oikealle työntekijälle.

Muistuta tekstiviestillä

Vellon avulla voit minimoida unohduksia aktivoimalla käyttöösi muistutukset tekstiviestillä. Näin myös hajamielisimmät asiakkaasi muistavat saapua paikalle ajoissa.

Aikamagneetti

Aikamagneetti sijoittaa varauksesi niin, ettei hyppytunteja muodostu. Se sallii asiakkaiden tehdä varauksia vain nykyisten varausten ympärille täyttäen kalenterisi tehokkaimmin.

Työajat ja tauot

Vellossa voit itse määritellä työaikasi, taukosi ja varattavat aikasi. Asiakkaasi voivat tehdä varauksia vain sinun sallimillesi ajankohdille. Työntekijänä voit tehdä varauksia myös työaikojesi ulkopuolelle.

Toimipaikat

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Vain puhelimitse varattavissa

Tarvittaessa voit asettaa palvelun, työntekijän tai varauskalenterin näkymään vain työntekijöillesi. Näin voit helposti hallinnoida, mitkä varaukset haluat asiakkaiden tekevän puhelimitse tai paikanpäällä (esim. jatkokäynnit).

Viime hetken varaukset

Vellossa voit sallia (tai estää) asiakkaiden viime hetken varaukset. Näin saat varauskirjaasi varauksia vielä samana päivänä. Voit esimerkiksi asettaa, että varaus tai ilmoittautuminen voidaan tehdä 30 minuutin päähän.

Automaattiset tauot

Vello huolehtii sinun hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi. Vellossa voit asettaa automaattisen tauon kaikkien tai vain pidempien varaustesi jälkeen. Oikea määrä taukoja pitää työkykysi hyvänä.

Palvele usealla kielellä

Vello on käännetty valmiiksi kuudelle eri kielelle. Suomenkielen lisäksi asiakkaasi voi käyttää Velloa ja tehdä sinulle ajanvarauksen englannin-, ruotsin-, saksan-, ranskan-, viron- ja espanjankielellä.

Automatisoitu markkinointi

Velloa voit kaiken muun lisäksi hyödyntää myös yrityksesi markkinoinnin automatisoinnissa ja kampanjoissasi. Halutessasi Vello voi lähettää kampanja- ja markkinointiviestit asiakkaillesi täysin automatisoidusti - ilman lisätyötä.