Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä hierojille

Vello ajanvaraus on tehty hierontayrittäjälle

Oletko hieroja ja etsit ketterää ajanvarausta?

 

Vello sopii hierojille paremmin kuin hyvin. Automatisoi ajanvaraus, asiakasrekisterisi ylläpito ja maksaminen. Vellon sähköinen ajanvaraus ketteröittää hierontapalveluiden ajanvarausta ja tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi ja saa automaatiomme kautta yrityksellesi entistä pidempiä asiakassuhteita.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme sinulle entistä enemmän uusia asiakkaita ja mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen miljoonien Velloa käyttävien kuluttaja-asiakkaidemme joukossa.

Velloa käyttää jo yli 13 000 hierojaa ja hieronta-alan yritystä. Liity mukaan! 


" Vello vapauttaa minut keskittymään hierottavaan asiakkaaseen. Asiakkaani voivat tehdä varauksensa juuri silloin, kun heille parhaiten sopii! "

Lue Tiinan kokemuksia Vellosta

Miksi hierojan kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Hierojille suunniteltu

Vello on alusta alkaen suunniteltu käytettäväksi hieronta-alan yrityksissä. Voit siis olla varma, että Vellon ominaisuudet kattavat laajimmatkin tarpeesi ajanvaraukseen ja maksamiseen liittyen.

Kulkee mukanasi kaikkialle

Vello on netissä toimiva palvelu. Se kulkee mukanasi ja soveltuu hyvin myös liikkuvalle hierojalle. Velloa voit käyttää kännykälläsi, tabletillasi ja tietokoneellasi - eli kaikilla laitteillasi.

Valviran rekisteröimä

Velloon voit tehdä asiakaskirjauksiasi turvallisesti. Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Peruutusaikasi heti tarjolle

Peruutusajat tulevat Vellossa heti varattaviksi uudelleen. Vello alkaa tarjota peruutusaikojasi aktiivisesti, mikä tarkoittaa, että varauskalenteriisi ei jää turhia aukkoja, etkä menetä liikevaihtoa.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Vello tukee työssä jaksamistasi

Vello tukee sinun hyvinvointiasi ja työssä jaksamistasi. Vellossa voit asettaa automaattisen tauon kaikkien tai vain pidempien varaustesi jälkeen. Oikea määrä taukoja pitää työkykysi hyvänä.

Myös he käyttävät Velloa