Skip to content
Jooga & pilates / Varauskalenteri

Tarjoa asiakkaillesi ajanvaraus jooga- ja pilatestunneillesi

Etsitkö ketterää ajanvarausjärjestelmää jooga- ja pilatestunneille?

 

Vello sopii jooga- ja pilatesstudioiden varausjärjestelmäksi hyvin. Vellon kautta voit kerätä ilmoittautumisia sähköisesti ryhmäliikuntatunneillesi - myös virtuaalisille sellaisille.

Automatisoi varaukset, jonotuslistat, asiakasrekisterisi ylläpito ja tuntimaksut. Vellon sähköinen varausmahdollisuus kerää osallistujat tunneillesi 24/7 ja tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi automaattisten muistutuksien ja ennakkomaksujen avulla sekä saa entistä pidempiä asiakassuhteita Vellon automaattisella jälkimarkkinoinnilla.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme sinulle uusia asiakkaita ja enemmän myyntiä. Peruutuspaikat saat helposti uudelleenmyytyä Velloa käyttäville kuluttaja-asiakkaille.

Velloa käyttää jo yli 5 000 liikunta-alan yrittäjää. Liity mukaan!

Me tuomme sinulle asiakkaita

Miljoonat kuluttajat käyttävät Velloa päivittäin. Ottamalla palvelumme käyttöösi, saat asiakasvirtamme kaupanpäälle. Kun näyt siellä, missä asiakkaasi liikkuvat, sinä löydät heidät ja he löytävät sinut.

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Säästä tunti päivässä

Vello säästää jokaisena päivänä keskimäärin yhden tunnin sinun aikaasi, kun asiakkaasi voivat tehdä ajanvarauksensa itsenäisesti. Kun otat Vellossa käyttöösi vielä automaattisen jälkimarkkinoinnin, myös mainonta hoituu puolestasi.

Myy lahjakortteja suoraan Vellossasi

Kaikkiin Vello-paketteihin sisältyy kuukausimaksuton lahjakorttikauppa. Voit myydä sähköisiä lahjakortteja suoraan Vellostasi myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Rahat myydyistä lahjakorteista tilitetään sinulle ennätysajassa.

Maksuton tuki - suomenkielellä!

Vello on suomalainen palvelu ja asiakastukemme puhuu suomea. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen tukipalvelun chatissamme ja sähköpostitse. Basic- ja Premium-paketteihimme sisältyy lisäksi maksuton puhelintuki.

Aloita ilmaiseksi

Vello on ilmainen aloittaville yrittäjille. Kun yrityksessäsi työskentelee yksi työntekijä, tarjoat varattavaksi korkeintaan viittä erilaista palvelua ja yritykselläsi on enintään 50 asiakasta, Vello ei maksa sinulle mitään.

Katso Vellon hinnoittelu

Liikuntayrittäjä Minna kiittelee ryhmätilaisuuksien jonotustoimintoa ja kertoo, että Vellon tärkein ominaisuus hänelle on varauksien muistutusviestit.

Lue lisää

Miksi jooga- tai pilatesstudion kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Ryhmätuntien ajanvaraus

Vellossa voit helposti avata ilmoittautumisen ja jonotuslistat ryhmätunneillesi. Tunnit voivat olla etä- tai lähitunteina järjestettäviä jooga- ja pilatestunteja sekä kursseja.

Jonotuslistat automaattisesti

Vello huolehtii puolestasi, että ryhmätuntisi ovat aina viimeistä paikkaa myöten loppuunvarattuja. Jonotuslista avautuu automaattisesti, kun tunti on täynnä. Peruutuspaikat täytetään jonosta.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ryhmätuntivaraukset kätevästi. Tarjolla olevat tunnit, ohjaajat ja etukäteismaksut voit Vellossa määritellä toimipaikoittain.

Säästä tunti päivässä

Vello säästää jokaisena päivänä keskimäärin yhden tunnin sinun aikaasi, kun asiakkaasi voivat varata paikan tunneillesi itsenäisesti. Kun otat Vellossa käyttöösi vielä automaattisen jälkimarkkinoinnin, myös mainonta hoituu puolestasi.

Vakio-osallistujat

Vain yhdellä klikkauksella asiakkaasi voivat Vellossa varata paikan koko kaudelle ja kaikille tunneillesi. Näin sinä voit paremmin suunnitella tulevaa ja reagoida ennakkoon kysynnänvaihteluihin.

Automatisoitu laskutus

Vellon kautta voit automatisoida vakio-osallistujiesi laskutuksen kokonaan. Saat jopa 25 % enemmän vakio-osallistujia, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat liittyä jäseneksesi netissä ympäri vuorokauden.

Lue lisää jäsenlaskutuksesta