Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä osteopaatille

Vello sopii osteopaatille ja jäsenkorjaajalle

Oletko osteopaatti tai jäsenkorjaaja, ja etsit ketterää ajanvarauspalvelua yrityksellesi?

 

Vello sopii osteopatian ja jäsenkorjauksen ammattilaisille täydellisesti. Automatisoi ajanvaraus, potilasrekisterin ylläpito ja maksaminen. Vellon sähköinen ajanvaraus ketteröittää kehonkorjauspalveluidenne ajanvarausta ja tuo yrityksellenne enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi ja saa automaatiomme kautta entistä pidempiä asiakassuhteita.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme entistä enemmän uusia asiakkaita ja mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen miljoonien Velloa käyttävien kuluttaja-asiakkaidemme joukossa.

Velloa käyttää jo yli 1000 kehonkorjauspalveluiden ammattilaista. Liity mukaan!

 


Osteopaatti Matti Hokkanen hyödyntää modernin mainonnan keinoja ja sähköinen ajanvaraus täydentää hänen markkinointistrategiaansa.

Lue asiakastarina

Miksi ostepaatin kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Osteopaateille suunniteltu

Vello on alusta alkaen suunniteltu käytettäväksi osteopatia-alan yrityksissä. Voit siis olla varma, että Vellon ominaisuudet kattavat laajimmatkin tarpeesi ajanvaraukseen ja maksamiseen liittyen.

Valviran rekisteröimä

Velloon voit tehdä asiakaskirjauksia turvallisesti. Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Ketterä ja helppo käyttää

Unohda kankeat, massiiviset ja insinöörimäiset hoitojärjestelmät. Vello on suunniteltu käytettävyys ja miellyttävä käyttökokemus edellä juuri sinun tarpeet huomioiden.

Koulutusta vastaavat palvelut

Vellossa voit korvamerkitä varattavat palvelut työntekijäkohtaisesti. Näin Vello kohdistaa asiakkaasi valitseman palvelun automaattisesti oikealle työntekijälle hänen koulutustason mukaan.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Upota www-sivuillesi

Vellon voit helposti "upottaa" www-sivuillenne. Asiakkaasi voi näin tehdä ajanvarauksen ja maksaa sen poistumatta sivustoltasi. Saat meiltä valmiin koodin ja ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti.

Myös he luottavat Velloon