Skip to content
Ilmainen* maksupääte liiketilaasi

Ilmainen* maksupääte alk. vain 0,9 % komissiolla

Hyväksy korttimaksut ja lähimaksut liiketilassasi Velloon yhdistetyllä ilmaisella* maksupäätteellä. Komissio alkaen vain 0,9 %.

Veloitettava summa siirtyy Vellosta maksupäätteelle automaattisesti. Tarvittaessa voit jakaa summan ketterästi useampaan osaan suoraan Vellossasi.

Paikanpäällä tapahtuvan maksamisen lisäksi, Vellon avulla voit myös hyväksyä maksut etukäteen verkossa tai laskuttaa hoidon hinnan asiakkaalta jälkikäteen.

Vellon maksupäätteellä vastaanotat myös Apple Pay- ja Google Pay -maksusuoritukset.

*Vello Premium ja Vello Pro -tilaukset sisältävät yhden ilmaisen maksupäätteen liiketilaasi

 

Puhuu automaattisesti Vellon kanssa

Maksupäätteemme on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhteen Vellon ajanvarauksen kanssa. Valitsemalla kalenterinäkymässäsi maksun paikanpäällä, veloitettava summa siirtyy automaattisesti Vellosta maksupäätteellesi.

Langaton ja luotettavuutta herättävä

Vellon maksupääte on langaton. Käytä päätettä helposti kaikkialla liiketilassasi ja messuilla. Maksupäätteemme on myös tutun näköinen (kuvassa) ja mutkaton käyttää. Positiivinen käyttökokemus vahvistaa asiakkaan luottamusta.

Ilmainen, kun tilaat Premiumin tai Pro:n

Maksupäätteen saat käyttöösi hintaan 0 € osana Vello Premium tai Vello Pro -tilausta. Toimitamme laitteen sinulle postitse (toimitusmaksu 19 € veloitetaan erikseen). Maksunvälityspalkkio riippuu liiketoimintasi tasosta.

Maksupääte ilman aloituskustannusta

Ei kuukausimaksua -  komissio alkaen vain 0,9 %

Haluatko hyväksyä kortti- ja mobiilimaksut paikanpäällä? Vellossa se onnistuu. Vellon maksupäätteen voit tilata samantien omassa Vellossasi. Saat käyttövalmiin ja valmiiksi ladatun maksupäätteen postitse noin viikossa.

Sinä päätät, mitkä varaukset asiakkaan tulee maksaa etukäteen, mitkä varaukset siirrät laskutettaviksi ja mitkä veloitat asiakkaalta paikanpäällä.

Teemme maksupäätteen käyttöönoton valmiiksi puolestasi - sinä voit keskittyä palvelemaan asiakkaitasi.

Rahat yrityksesi pankkitilille

Vello tilittää kaikki maksut (ennakkomaksut, paikanpäällä tehdyt maksut sekä maksut lahjakorteista ja sarjakorteista) suoraan yrityksesi pankkitilille joka maanantai.

Kaikki kortit ja lähimaksutavat

Vellossa ei ole väliä, minkä pankin asiakas yrityksesi on tai mitä maksukorttia asiakkaasi haluaa käyttää. Kaikki pankit ja maksukortit ympäri maailman hyväksytään - myös Apple Pay ja Google Pay.

Tarkkuus ja virheettömyys

Inhimilliset virheet minimoituvat, kun asiakastiedot, summat, arvonlisäverot, maksutavat ja päivämäärät poimitaan kuitille automaattisesti. Automaatio helpottaa sinua ja asiakastasi.

Ilmainen maksupääte

0,9 %
Vellon maksupäätteen saat käyttöösi ilmaiseksi osana Vello Premium tai Vello Pro -tilausta. Maksat toteutuneista maksusuorituksista ainoastaan edullisen maksunvälityspalkkion alk. 0,9 % + 0,25 €.

Kaikki paikanpäällä maksamisen ominaisuudet

Ajanvaraukseen kytkeytyvä

Digitaalinen, ajanvaraukseen automaattisesti kytkeytyvä maksupääte mahdollistaa varausten siirtämisen maksupäätteelle yhdellä klikkauksella. Näppärää!

Ei tarvetta mobiililiittymälle

Maksupäätteemme ottaa yhteyden Velloosi langattoman verkon kautta. Et siis tarvitse erillistä mobiililiittymää maksupäätettäsi varten. 

Summa maksupäätteelle

Maksupäätteemme on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhteen Vellon ajanvarauksen kanssa. Veloitettava summa siirtyy Vellosta maksupäätteelle automaattisesti.

Kuitit tallessa

Kunkin asiakkaan asiakaskortilla listataan asiakkaan maksut ja niistä muodostuneet kuitit. Näet yhdellä silmäyksellä asiakkaan kuittihistorian ja voit toimittaa kuitin asiakkaalle myös jälkikäteen.

Raportointi

Vello sisältää myös laajan myyntiraportoinnin. Raporttien kautta voit helposti seurata myyntejäsi ja halutessasi ladata myyntiraportit tiedostona laitteellesi jatkokäsittelyä varten.

Palvelukohtainen maksuasetus

Maksumahdollisuus on Vellossa asetettavissa palvelukohtaisesti. Näin voit itse päättää, mitkä varaukset tulee maksaa etukäteen, mitkä voidaan maksaa paikanpäällä tai jälkikäteen laskulla.

Eri maksutavat

Vellossa voit vastaanottaa asiakkaalta useita eri maksusuorituksia, eri maksutapoja yhdistellen. Asiakkaasi voi esimerkiksi maksaa osan summasta käteisellä ja loput maksukortilla.

Maksun jakaminen osiin

Kokonaissumma on Vellossa mahdollista jakaa osiin. Näin asiakkaasi voi yhdistellä eri maksutapoja. Ryhmille maksun jakaminen osiin mahdollistaa sen, että kukin ryhmän jäsen voi maksaa oman osuutensa haluamallaan maksutavalla.

Osasuoritus

Vello erittelee osasuoritukset kuitilla ja näyttää, kuinka paljon kokonaissummasta on vielä maksamatta. Voit veloittaa loppuosan asiakkaalta heti tai siirtää sen laskutettavaksi asiakkaalta.

Lähimaksu

Vellon maksupääte tukee lähimaksua. Lähimaksua käytettäessä asiakkaasi ei tarvitse syöttää maksukorttinsa PIN-koodia. Lähimaksu on turvallinen ja ilman fyysistä kontaktia tapahtuva maksusuoritus.

Siru-kortti ja PIN-koodi

Maksaminen sirullisella maksukortilla ja PIN-koodilla onnistuu Vellon maksupäätteessä - tottakai. Asiakas näppäilee PIN-koodinsa maksupäätteen kosketusnäytölle.

Magneettijuova

Harvinaisempia maksukortteja varten Velloon kytkeytyvä maksupääte sisältää myös maksukortin magneettijuovalukijan. Lukija lukee maksukortin korttinumeron ja pyytää asiakasta hyväksymään maksutapahtuma allekirjoituksellaan. 

Maksettu vai maksamaton

Vellossa näet selkeästi varauskohtaisesti, onko varaus maksettu etukäteen Vellossa tai onko varaus laskutettu. Maksamattomat varaukset veloitat asiakkaalta helposti yhdellä klikkauksella.

Maksukortin numeron näppäily

Tilanteissa, joissa asiakkaan maksukortti on vioittunut, eikä maksupääte voi lukea kortin numeroa automaattisesti, Vellossa voit ohittaa automaattiluvun ja syöttää asiakkaan maksukortin numeron käsin.

Kuitin lähetys asiakkaalle

Maksutapahtuman jälkeen asiakas saa kuitin sähköpostiinsa automaattisesti. Tarvittaessa voit lähettää kuitin myös manuaalisesti. Kuitti sisältää lain edellyttämät tiedot ja on sellaisenaan kirjanpitokelpoinen.

Kuitin tulostus

Maksutapahtuman jälkeen asiakas saa kuitin sähköpostiinsa automaattisesti. Tarvittaessa voit tulostaa kuitin asiakkaalle (emme suosittele, säästetään luontoa). Kuitti sisältää lain edellyttämät tiedot ja on sellaisenaan kirjanpitokelpoinen.

Kuitin tallennus

Kuitti on mahdollista tallentaa pdf-tiedostona laitteellesi. Tallennettua kuittia voit käsitellä, kuin mitä tahansa tiedostoa laitteellasi: lähettää tiedoston, arkistoida sen, viedä verkkokansioon tai tulostaa sen.

Arvonlisävero kuitille

Vellon tarjoama kuitti sisältää kaikki lain edellyttämät tiedot: yrityksesi nimi, yhteystiedot ja y-tynnus, päivämäärä ja tunnistenumero, tuotteiden ja palvelujen tiedot ja määrät sekä suoritettu maksu arvonlisäveroineen ja verokantoineen.