Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä partureille ja kampaamoille

Vellon ajanvaraus partureille ja kampaajille

Oletko sinä hiusalan ammattilainen, jonka parturi-kampaamosta lähtee aina tyytyväisiä asiakkaita hiuksiaan ihastellen?

 

Vello sopii partureiden ja kampaajien ajanvarauspalveluksi oivallisesti. Automatisoi ajanvaraus, asiakasrekisterisi ylläpito ja maksaminen. Vellon sähköinen ajanvaraus huolehtii ajanvarauksistasi 24/7 ja tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita. Sitoutta asiakkaasi automaattisten muistutuksien ja ennakkomaksujen avulla sekä saa entistä pidempiä asiakassuhteita markkinoinnin automaatio-ominaisuutemme avulla.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme sinulle entistä enemmän uusia asiakkaita ja mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen miljoonien Velloa käyttävien kuluttaja-asiakkaidemme joukossa.

Velloa käyttää jo yli 2 000 parturi-kampaamoa. Tervetuloa mukaan! 


Miksi parturikampaamon kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Parturi-kampaajille suunniteltu

Vello on alusta alkaen suunniteltu käytettäväksi parturi-kampaamoissa. Voit siis olla varma, että Vellon ominaisuudet kattavat laajimmatkin tarpeesi ajanvaraukseen ja maksamiseen liittyen.

Peruutusaikasi heti tarjolle

Peruutusajat tulevat Vellossa heti varattaviksi uudelleen. Vello alkaa tarjota peruutusaikojasi aktiivisesti, mikä tarkoittaa, että varauskalenteriisi ei jää turhia aukkoja, etkä menetä liikevaihtoa.

Kulkee mukanasi kaikkialle

Vello on netissä toimiva palvelu. Se kulkee mukanasi ja soveltuu hyvin myös liikkuvalle kampaajalle. Velloa voit käyttää kännykälläsi, tabletillasi ja tietokoneellasi - eli kaikilla laitteillasi.

Tuomme miljoonia asiakkaita sinulle

Miljoonat kuluttajat käyttävät Velloa päivittäin. Ottamalla palvelumme käyttöösi, saat asiakasvirtamme kaupanpäälle. Kun näyt siellä, missä asiakkaasi liikkuvat, sinä löydät heidät ja he löytävät sinut.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Vello huolehtii jaksamisestasi

Vello huolehtii sinun hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi. Vellossa voit asettaa automaattisen tauon kaikkien tai vain pidempien varaustesi jälkeen. Oikea määrä taukoja pitää työkykysi hyvänä.

Myös he käyttävät Velloa