Skip to content
Kassa sisäänrakennettuna Velloon

Kassa ja korttimaksut edullisella 0,9 % komissiolla

Kun käytät Velloa, et tarvitse erillistä kassapäätettä liiketilaasi. Velloon sisäänrakennetun Kassan avulla veloitat myymälämyynnit asiakkaaltasi kädenkäänteessä.

Kassalla voit myydä asiakkaalle tuotteita, palveluita, lahjakortteja ja sarjakortteja. Samalla rahastat varausten ja liikuntatuntien maksut.

Vellon Kassan ja maksamisen ratkaisut saat käyttöösi heti. Ensimmäiset maksut tilitämme sinulle heti ensi maanantaina.

Halutessasi saat käyttöösi myös ilmaisen maksupäätteen liiketilaasi.

 

Nopeat tilitykset

Kun asiakkaasi maksaa Kassalla, me varmistamme, että asiakkaasi tilillä on katetta ja maksu onnistuu. Veloitamme maksun asiakkaaltasi ja tilitämme rahat yrityksesi tilille ennätysajassa - jopa jo ensi maanantaina.

Maksun palautukset onnistuvat myös

Vellossa hyvitykset ja maksunpalautukset voit tehdä itsenäisesti maksutapahtumakohtaisesti. Sinä päätät, onko asiakkaasi oikeutettu rahalliseen hyvitykseen vai hyvitätkö maksun asiakkaallesi esimerkiksi lahjakortilla.

Kuukausimaksu 0 €

Toisin, kuin muissa Kassa-järjestelmissä, Vellon Kassassa ei ole lainkaan kiinteää kuukausimaksua. Kassan käyttöönotto on sinulle siis täysin riskitöntä! Maksat vain toteutuneista maksuista alk. 0.9 % + 0,25 € maksutapahtumakomission.

Pankkiriippumaton

Vellossa tilitysten kohdepankkitiliksi voit lisätä minkä tahansa pankin pankkitilin. Jos vaihdat myöhemmin pankkia, voit muuttaa pankkitilisi itsenäisesti Vellosi asetuksissa. Myös asiakkaasi voi maksaa kaikkien pankkien maksukorteilla.

Kaikki maksukortit ympäri maailman

Vellossa asiakkaasi voi maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover & Diners ja lukuisat muut. Tuemme myös lähimaksuja sekä Apple Pay ja Google Pay -maksuja.

 

Turvallista maksamista Vellossa

Tarjoamme maksuratkaisut yhteistyössä ja turvallisesti maailman suurimpiin kuuluvan pankkipalvelun, Stripen, kanssa. Takaamme turvallisen maksamisen sinulle ja asiakkaillesi, käytämme maksuissamme 3D Secure -suojausta.

Tutustu Stripeen

Kassapääte alk. 0,9 % komissiolla

0,9 %
Kassan käyttöönotto on sinulle siis täysin riskitöntä! Maksat vain toteutuneista maksuista alk. 0.9 % + 0,25 € maksutapahtumakomission. Ei kuukausimaksua.