Skip to content
Maksaminen Vellossa

Hyväksy korttimaksut nopeasti ja turvallisesti

Kasvata kannattavuutta ja nopeuta kassavirtaasi Vellon avulla. Kerää varausten ja liikuntatuntien maksut etukäteen sekä myy lahjakortteja ja sarjakortteja. Samalla sitoutat asiakkaasi ja pienennät omaa riskiäsi.

Ei enää no-show -asiakkaita!

Jäsenillesi ja vakioasiakkaillesi tarjoamme sähköiset kuukausikortit. Kerää maksut automaattisesti esimerkiksi kuukauden välein kaikilta jäseniltäsi. 

Vellon sähköisen ajanvarauksen ja maksamisen ratkaisut saat käyttöösi heti. Voit julkaista varauskalenterisi ennakkomaksuilla ja prepaid-korttikaupalla asiakkaillesi jo tänään. Ensimmäiset maksut tilitämme sinulle heti ensi maanantaina.

Ota Vellon maksamisen ratkaisut heti käyttöön!

Saat rahat etukäteen

Asiakkaasi maksaa varauksensa ja liikuntatuntisi digitaalisesti Vellossasi. Jäsenmaksut ja toistuvat laskut veloitetaan asiakkaasi maksukortilta sopimuksen mukaan. Saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa.

Voit unohtaa luottotappiot

Koska maksaminen tapahtuu samassa yhteydessä asiakkaasi tekemän varauksen kanssa, sinulle ei muodostu luottotappioriskiä lainkaan. Säästät lisäksi merkittävästi työaikaasi, kun rahastus ja manuaalinen laskutus jää kokonaan pois työpäivästäsi.

Kuukausimaksu 0 €

Toisin, kuin muissa maksupalveluissa, Vellon maksupalvelussa ei ole lainkaan kiinteää kuukausimaksua. Maksupalveluidemme käyttöönotto on sinulle siis täysin riskitön! Maksat vain toteutuneista maksuista 4.5 % + 0.25 € per maksutapahtuma.

HELPOMPAA JA TURVALLISEMPAA MAKSAMISTA

Pienennä riskiäsi, veloita maksut asiakkaaltasi etukäteen

Merkittävä osa liiketoimintasi riskeistä liittyy asiakkaiden käyttäytymiseen: asiakas ei saavu paikalle, asiakkaasi perui varaamansa ajan viime hetkellä, asiakkaasi oli unohtanut maksukorttinsa tai se ei toiminut, asiakas ei koskaan maksanut laskuaan tai palvelun hinnasta syntyi maksun hetkellä riita.

Veloittamalla maksut asiakkaaltasi Vellossa etukäteen, pienennät liiketoimintasi riskiä ja varmistat maksusuoritusten toteutumisen.

Helpompaa maksamista

Mahdollisuus maksaa verkossa on asiakkaallesi helpompaa, kuin käteisellä maksaminen tai laskujen käsittely. Asiakkaasi kokema palvelukokemus parantuu lisäksi huomattavasti, kun käyntikerran viimeinen ja ikävin vaihe, maksaminen, jää pois.

Kaikki maksukortit ympäri maailman

Vellossa asiakkaasi voi maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover & Diners ja lukuisat muut. Maksupalvelumme on täysin pankkiriippumaton sinulle ja asiakkaallesi.

 

Turvallista maksamista Vellossa

Tarjoamme maksupalvelut Vellossa yhteistyössä ja turvallisesti maailman suurimpiin kuuluvan maksuratkaisutarjoaja Stripen kanssa. Takaamme turvallisen maksamisen sinulle ja asiakkaillesi, käytämme maksuissamme 3D Secure -suojausta.

Tutustu Stripeen »
MAKSUPALVELUT HETI KÄYTTÖÖN

Maksupalvelumme saat käyttöösi heti. Aloita jo tänään!

Haluatko aloittaa varaus- ja jäsenmaksujen keräämisen sähköisesti tänään? Vellossa se onnistuu. Vellon maksupalvelut voit ottaa samantien käyttöösi omassa Vellossasi. Ensimmäinen maksutapahtuma voi tapahtua jo minuutin kuluttua.

Sinä päätät, mitkä varaukset asiakkaan tulee maksaa samantien ja mitkä varaukset asiakas voi maksaa halutessaan paikanpäällä.

Maksupalveluiden aktivointi tapahtuu 100% itsenäisesti ja digitaalisesti - helppoa ja nopeaa!

  • Nopeat tilitykset
    Kun asiakkaasi maksaa Vellossa, me varmistamme, että asiakkaasi tilillä on katetta ja maksu onnistuu. Veloitamme maksun asiakkaaltasi ja tilitämme rahat yrityksesi tilille ennätysajassa - jopa jo ensi maanantaina.

  • Pankkiriippumaton
    Vellossa tilitysten kohdepankkitiliksi voit lisätä minkä tahansa pankin pankkitilin. Jos vaihdat myöhemmin pankkia, voit muuttaa pankkitilisi itsenäisesti Vellosi asetuksissa. Myös asiakkaasi voi maksaa kaikkien pankkien maksukorteilla.

  • Hyvitykset - sinä päätät
    Vellossa hyvitykset ja maksunpalautukset voit tehdä itsenäisesti tapahtumakohtaisesti. Sinä päätät, onko asiakkaasi oikeutettu hyvitykseen vai jääkö maksuveloitus voimaan esimerkiksi peruuttamattoman varauksen vuoksi.

Maksupalvelu ilman kuukausimaksua

0 € / kk
Maksat ainoastaan toteutuneista maksuista. Tapahtumakohtainen veloitus vain 4.5 % + 0.25 € per maksutapahtuma.

Kaikki maksupalvelumme ominaisuudet

Kortin tarkistus

Maksutapahtuman yhteydessä asiakkaan kortin tiedot, kortin numero ja voimassaoloaika, turvakoodi ja tarvittava kate tarkistetaan automaattisesti. Epäonnistuneista veloituksista saat tarkemman selvityksen Velloosi.

Varausvahvistus ja maksukuitti

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen Vello vahvistaa asiakkaasi varauksen sekä toimittaa asiakkaallesi varausvahvistuksen ja maksukuitin. Tarvittavat dokumentit toimitetaan asiakkaallesi siis täysin automaattisesti.

Maksettu vai maksamaton

Vellossa näet selkeästi varauskohtaisesti, onko varaus maksettu etukäteen verkossa vai onko asiakkaasi valinnut maksun paikanpäällä. Sinä voit itse päättää, mitkä varaukset tulee aina maksaa etukäteen verkossa.

Maksumahdollisuus on auki 24 / 7

Digitaalinen maksaminen tuottaa sinulle enemmän kassavirtaa, kun ajanvaraus ja maksaminen voi tapahtua mihin vuorokauden aikaan tahansa. Merkittävä osa maksamisesta tehdäänkin yrityksen aukioloajan ulkopuolella.

Nopeampaa kassavirtaa

Vello tuo yrityksellesi enemmän sitoutettuja euroja ja tätä kautta nopeampaa kassavirtaa. Saat jopa 25 % enemmän rahaa ennakkoon, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja jäsenyytensä netissä ympäri vuorokauden.

Turvallista maksujen käsittelyä

Maksu- ja asiakastietosi käsitellään Vellossa aina salattuna (SSL). Maksutapahtumat tai asiakastietosi eivät koskaan näy ulkopuolisille henkilöille. Asiakkaan korttitietoja ei tallenneta tai säilytetä Vellossa turvallisuuden lisäämiseksi.

Ei rekisteröitymispakkkoa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa ajanvarauksensa ja ryhmätunti-ilmoittautumisensa sekä ostaa jatkuvan jäsenyyden ilman pakollista rekisteröitymistä Velloosi. Asiakkaan ei tule siis luoda käyttäjätunnusta tai salasanaa käyttääkseen Velloasi.

Lisää myyntiä lisämyynnillä

Varaamisen yhteydessä Vello suosittelee asiakkaallesi palveluun sopivia tuotteita ja lisäpalveluita (esim. hiusten pesu). Vellon avulla asiakkaasi keskiostos ja etukäteismyyntisi voivat kasvaa jopa 10 %.

Alennukset

Vellossa voit lisätä jäsenasiakkaallesi kertaluontoisia alennuksia tai hyvityksiä. Vello hyvittää alennuksen asiakkaan seuraavasta toistuvasta maksusuorituksesta automaattisesti.

Kulttuuri- ja liikuntasetelit

Maksoiko jäsenasiakkaasi osan sopimuksestaan kulttuuri-, virike- tai liikuntaseteleillä? Lisää tällaiset maksut Velloon; palvelu huomioi ne tulevaisuudessa automaattisesti alennusten tavoin.

Veloitushistoria

Jokaiseen maksutapahtumaan liittyvän veloituksen ja veloitusyrityksen näet selkeästä erittelystä Vellosi raporteilta. Veloitusyritysten yhteydessä näet myös syyn, miksi veloitus epäonnistui.

Raportointi

Vellon maksupalvelut kattavat myös laajan raportoinnin. Raporttien kautta voit seurata tilityksiäsi, myyntitapahtumiasi ja myytyjä lahjakorttejasi reaaliajassa.

Palvelukohtainen maksuasetus

Maksumahdollisuus on Vellossa asetettavissa palvelukohtaisesti. Näin voit itse päättää, mitkä palveluvaraukset tulee maksaa heti varauksen yhteydessä ja mitkä voidaan maksaa paikanpäällä.

Lahjakorttien myynti

Vellon kautta voit myydä myös sähköisiä lahjakortteja. Asiakas maksaa ostamansa lahjakortin hyödyntäen Vellon maksupalveluita. Lahjakorttimyynnit tilitetään pankkitilillesi. 

Automaattinen jäsenlaskutus

Maksupalveluillamme automatisoit myös toistuvat jäsenmaksut ja kuukausimaksut. Vello veloittaa toistuvat maksut automaattisesti asiakkaasi maksukortilta sopimuksen mukaan.

Lue lisää jäsenlaskutuksesta