Skip to content
Juuri nyt: Laskuta ilmaiseksi

Ilmainen 10 € saldo tekstiviesteihin ja laskutukseen


Vellon käyttäjänä voit kokeilla tekstiviestimuistutuksia, tekstiviestimarkkinointia ja Vello Laskutusta ilmaiseksi.

Lunasta tarjous ja saat 10 € arvosta saldoa Vello-tilillesi. Voit hyödyntää saldon lähettämällä asiakkaillesi jopa 125 tekstiviestiä tai 2000 euron arvosta laskuja.

Tekstiviestit ja Vello Laskutuksen voit ottaa samantien käyttöösi omassa Vellossasi. Ensimmäisen viestin tai laskun voit lähettää jo minuutin kuluttua.

Aika juoksee, joten otathan hyödynnäthän tarjouksen jo tänään.

 

 

Vello Laskutus pähkinänkuoressa

Automaattiset laskut

Vello luo ammattimaiset laskut automaattisesti. Laskuihin voit sisällyttää yrityksesi logon, yhteystiedot, erittelyt varauksista, verot, pankkitietosi sekä maksuehdot. Viitenumero muodostetaan laskuille  niinikään automaattisesti.

Heti käyttöösi

Haluatko yhdistää laskutuksen ajanvaraukseesi tänään? Vellossa se onnistuu. Vello Laskutuksen voit ottaa samantien käyttöösi omassa Vellossasi. Ensimmäisen laskun voit lähettää jo minuutin kuluttua.

Älykästä laskutusta

Tiedäthän tilanteen, jossa huomaat osan varauksistasi laskutetun kahdesti ja osan ei ollenkaan? Vellossa näin ei käy. Vellon älykkyys huolehtii, että kukin varaus tulee laskutettua - ja vain kerran.

Maksut suoraan tilillesi

Asiakkaasi maksaa laskun tilisiirtona laskulla näkyvälle tilille - sinun pankkitilillesi. Maksusuoritukset saapuvat käyttöösi siis ennätysajassa, joissain tapauksissa jopa reaaliajassa!

Kaikki pankit ja pankkitilit käyvät

Vellossa ei ole väliä, minkä pankin asiakas olet tai mille pankkitilille haluat maksusuoritusten saapuvan: Kaikki pankit ja pankkitilit hyväksytään maksujen vastaanottajaksi.

Tarkkuus ja virheettömyys

Inhimilliset virheet minimoituvat, kun asiakastiedot, summat, arvonlisäverot, eräpäivät ja viitenumerot poimitaan laskulle automaattisesti. Automaatio helpottaa sinua ja asiakastasi.

Asiakaskohtainen laskutusoikeus

Vellossa voit asettaa laskutusluvan kullekin asiakkaalle asiakaskohtaisesti. Näin yksikään varaus ei siirry vahingossakaan laskutukseen, mikäli asiakkaan kanssa ei ole solmittu laskutussopimusta.

Koontilaskutus

Maksamattomat varaukset voit helposti siirtää laskutettavaksi joko yhdellä tai useammalla laskulla. Koontilaskut sisältävät erittelyn kaikista laskutetuista käynneistä.

Ajanvaraukseen kytkeytyvä

Digitaalinen, ajanvaraukseen automaattisesti kytkeytyvä laskutusjärjestelmä mahdollistaa käyntien siirtämisen laskutukseen yhdellä klikkauksella. Näppärää!

Kokeile ja saat 10 € arvosta saldoa Vello-tilillesi

Lunasta 10 € saldo nytSaat 10 €
Lunasta tarjous ja saat 10 € arvosta saldoa Vello-tilillesi. Voit hyödyntää saldon lähettämällä asiakkaillesi jopa 125 tekstiviestiä tai 2000 euron arvosta laskuja.