Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä jalkaterapeutille

Ajanvaraus, joka sopii jalkaterapeutin varauksiin

Etsitkö sopivaa ajanvarauspalvelua jalkaterapian varauksiin?

 

Vello sopii jalkahoitolan ajanvaraukseen oivallisesti. Automatisoi ajanvarauksesi, asiakasrekisterisi ylläpito ja maksaminen. Vellon sähköinen ajanvaraus ottaa vastaan ajanvaraukset 24/7 ja tuo näin yrityksellesi enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi automaattisten muistutuksien ja ennakkomaksujen avulla sekä saa entistä pidempiä asiakassuhteita jälkimarkkinoinnin avulla.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme sinulle uusia asiakkaita ja saat helposti myytyä peruutusaikasi Velloa käyttäville kuluttaja-asiakkaille.

Velloa käyttää jo yli 2 000 jalkahoitajaa. Liity mukaan tyytyväisten Vello-käyttäjien joukkoon! 

" Vello on lisännyt varausteni määrää peräti 100 %. Suurin osa yritykseni ajanvarauksista tulee Vellon kautta hoitolani aukioloaikojen ulkopuolella. "

Lue koko menestystarina

Miksi jalkahoitolan kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Jalkahoitajille suunniteltu

Vello on alusta alkaen suunniteltu käytettäväksi hoitoalan yrityksissä. Voit olla varma, että Vellon ominaisuudet kattavat laajimmatkin tarpeesi ajanvaraukseen ja maksamiseen liittyen.

Kulkee mukanasi kaikkialle

Vello on netissä toimiva palvelu. Se kulkee mukanasi ja soveltuu hyvin myös liikkuvalle jalkahoitajalle. Velloa voit käyttää kännykälläsi, tabletillasi ja tietokoneellasi - eli kaikilla laitteillasi.

Peruutusaikasi heti tarjolle

Peruutusajat tulevat Vellossa heti varattaviksi uudelleen. Vello alkaa tarjota peruutusaikojasi aktiivisesti, mikä tarkoittaa, että varauskalenteriisi ei jää turhia aukkoja, etkä menetä liikevaihtoa.

Valviran rekisteröimä

Velloon voit tehdä asiakaskirjauksiasi turvallisesti. Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Vello huolehtii jaksamisestasi

Vello huolehtii sinun hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi. Vellossa voit asettaa automaattisen tauon kaikkien tai vain pidempien varaustesi jälkeen. Oikea määrä taukoja pitää työkykysi hyvänä.