Skip to content
Integraatiot

Vello integroituu suosituimpien käyttämiesi palveluiden kanssa

Integroi Vello-ajanvarauspalvelusi omaan henkilökohtaiseen kalenteriisi ja upota varauskalenterisi omille kotisivuillesi. Näin hyödyt Vellosta vieläkin enemmän ja voit palvella asiakastasi laadukkaimmin.

Vello kytkeytyy sisäänrakennettujen integraatioidemme kautta automaattisesti myös muun muassa Stripe-maksupalveluun, WordPress-kotisivuillesi ja puhelinoperaattoreihin.

 

Upotus kotisivuillesi

Vellon voit upottaa mille tahansa kotisivuille valmiin upotuskoodimme avulla. Upotuskoodin ja -ohjeet löydät omasta Vellostasi. Jos käytät valmista kotisivualustaa (esim. Wix, Squarespace, Weebly jne), voit hyödyntää upotuskoodiamme myös näissä kotisivuissa.

Outlook / Office 365

Synkronoi Outlook-kalenterisi Vellon kanssa. Outlook-kalenteriisi lisäämäsi menot näkyvät Vello-kalenterissasi ja Velloon tehdyt ajanvaraukset tulevat automaattisesti näkyville Outlook-kalenteriisi. Kaksisuuntainen synkronointi estää tahattomat tuplabuukkaukset automaattisesti.

Google Kalenteri / Gmail

Synkronoi Google-kalenterisi Vellon kanssa. Google-kalenteriisi lisäämäsi menot näkyvät Vello-kalenterissasi ja Velloon tehdyt ajanvaraukset tulevat automaattisesti näkyville Google-kalenteriisi. Kaksisuuntainen synkronointi estää tahattomat tuplabuukkaukset automaattisesti.

Facebook

Liittämällä Vello-ajanvarauskalenterisi yrityksesi Facebook-sivuille ja toimintopainikkeeseen, voit ohjata asiakkaasi tekemään ajanvarauksen suoraan Facebook-sivuiltasi. Näin ajanvarauksesi tavoittaa asiakkaasi myös Facebookin kautta.

Google Analytics

Google Analytics -integraatiomme kautta voit kerätä analytiikkaa varaustapahtumista esimerkiksi markkinointisi konversioseurantaa varten. Liitä Vello-varauskalenterisi omaan Google Analytics -tiliisi helposti oman Vellosi asetuksissa.

Twilio

Vellossa on sisäänrakennettu integraatio Twilio-alustan kanssa. Twilio mahdollistaa mm. maailmanlaajuisen tekstiviestiviestinnän. Twilio-integraatio sisältyy kaikkiin Vellon paketteihin.

Kanta-arkisto

Potilas- ja hoitokirjausten sekä potilasmerkintöjen tallentaminen Kanta-arkistoon on mahdollista suoraan Vellosta. Integraatiomme avulla terveydenhuollon yrityksesi ei tarvitse investoida erilliseen potilastietojärjestelmään. Kanta-yhteys on saatavilla kesäkuusta 2022 alkaen.

Lisätietoja potilasrekisteristä Vellossa

Stripe

Vellon ja Stripen välinen integraatio mahdollistaa verkkomaksut ajanvarauksen yhteydessä. Maksupalvelun avulla voit myös myydä lahjakortteja suoraan Vellossasi. Kaikki maksutapahtumiin liittyvä arkaluontoinen tieto käsitellään pelkästään Stripe-palvelussa.

Lue lisää maksamisesta Vellossa

WordPress

Vello tarjoaa valmiin ja maksuttoman integraation varauskalenterin upottamiseksi omille WordPress-kotisivuillesi. Integraation löydät ja aktivoit käyttöösi WordPressin omasta sovelluskirjastosta. Vellon integroiminen WordPress-kotisivuillesi ei vaadi lainkaan ohjelmointiosaamista.

Aktivoi WordPress-integraatio