Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä hammaslääkäreille

Vello sopii hammaslääkäreille ja suuhygienisteille

Oletko moderni hammaslääkäri tai suuhygienisti ja etsit ketterää ajanvarauspalvelua yrityksellesi?

 

Vello sopii hammaslääkäreille ja suuhygienisteille hyvin. Palvelumme avulla pystyt automatisoimaan ajanvarauksen, potilasrekisterin ylläpidon ja maksamisen. Sähköinen ajanvaraus ketteröittää hammaslääkäripalveluidesi ajanvarausta ja tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita. Palvelumme myös sitouttaa asiakkaasi ja tuottaa automaatiomme kautta yrityksellesi entistä pidempiä asiakassuhteita.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme sinulle entistä enemmän uusia asiakkaita ja mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen miljoonien Velloa käyttävien kuluttaja-asiakkaidemme joukossa.

Velloa käyttää jo yli 600 hammaslääkäriä ja hammasterveyden ammattilaista. Liity mukaan! 

 

" Sähköinen varausjärjestelmä sisältäen automaattiset muistutukset - ihanaa! Yli 60% varauksistamme tulee nykyään Vellon kautta. "

Lue asiakastarina

Miksi valita Vello hammaslääkärin ajanvarauspalveluksi?

Säästät tunnin päivässä

Vello säästää jokaisena päivänä keskimäärin yhden tunnin työaikaa, kun asiakkaanne voivat tehdä ajanvarauksensa itsenäisesti. Automaattisen jälkimarkkinoinnin ansiosta myös mainonta hoituu puolestasi.

Valviran rekisteröimä

Velloon voit tehdä asiakaskirjauksia turvallisesti. Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Ketterä ja helppo käyttää

Unohda kankeat, massiiviset ja insinöörimäiset hoitojärjestelmät. Vello on suunniteltu käytettävyys ja miellyttävä käyttökokemus edellä juuri sinun tarpeet huomioiden.

Koulutusta vastaavat palvelut

Vellossa voit korvamerkitä varattavat palvelut työntekijäkohtaisesti. Näin Vello kohdistaa asiakkaasi valitseman palvelun automaattisesti oikealle työntekijälle hänen koulutustason mukaan.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Upota www-sivuillenne

Vellon voit helposti "upottaa" www-sivuillenne. Asiakkaasi voi näin tehdä ajanvarauksen ja maksaa sen poistumatta sivustoltasi. Saat meiltä valmiin koodin ja ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti.

Myös he luottavat Velloon