Skip to content
Lahjakortit

Lahjakortit sitouttavat asiakkaasi ja tuovat yrityksellesi rahat ennakkoon

Vello tuottaa yrityksellesi myyntiä myös lahjakorttien kautta. Sähköinen lahjakortti tai sarjakortti on mahdollista ostaa Vellon kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa ja asiakkaasi saa sen käyttöönsä heti.

Myymällä lahja- ja sarjakortteja Vellon avulla, sitoutat asiakkaasi ja saat rahat tulevista varauksistasi etukäteen.

Vellon sarja- ja lahjakorttikaupan saat käyttöösi heti. Voit alkaa myydä digitaalisia sarja- ja lahjakortteja asiakkaillesi jo tänään. Ensimmäiset myynnit tilitämme sinulle heti ensi maanantaina.

Huom! Lahjakorttikaupan käyttöönotto ei vaadi Vello-ajanvarauksen käyttöä.


Saat rahat suoraan pankkitilillesi

Asiakkaasi ostaa ja maksaa prepaid-korttinsa digitaalisesti Vellossasi. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi voi ostaa yrityksesi lahjakortin 24/7 ja lahjakortti toimitetaan asiakkaallesi heti. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa.

Voit unohtaa manuaalisen kirjanpidon

Koska lahja- ja sarjakortit maksetaan ostohetkenä Vellossasi, sinun ei tarvitse käsitellä tilisiirtoja, eikä sinulle muodostu luottotappioriskiä lainkaan. Säästät lisäksi työaikaasi, kun manuaalinen kirjanpito jää kokonaan pois vastuultasi.

Kuukausimaksu 0 €

Toisin, kuin muissa lahja- ja sarjakorttikaupoissa, Vellon korttikaupassa ei ole lainkaan kiinteää kuukausimaksua. Korttikaupan käyttöönotto on sinulle siis täysin riskitön! Maksat vain ostetuista lahja- ja sarjakorteista alk. 0.9 % + 0.25 € komission.

Lue lisää Vellon maksupalveluista
Avaa lahjakorttikauppa tänään

Mitä vielä odotat? Avaa lahjakorttikauppa jo tänään.

Haluatko aloittaa lahjakorttien ja sarjakorttien myynnin sähköisesti tänään? Vellossa se onnistuu. Vellon korttikaupan voit ottaa samantien käyttöösi omassa Vellossasi. Ensimmäinen myynti voi tapahtua jo minuutin kuluttua.

Veloittamalla prepaid-korttien hinnan asiakkaaltasi Vellossa etukäteen, pienennät liiketoimintasi riskiä ja varmistat maksusuoritusten toteutumisen.

Helpompi tapa myydä lahjakortteja

Mahdollisuus myydä ja veloittaa lahjakortti verkossa on tehokkaampaa, kuin paperilahjakorttien ja käteisen käsittely liikkeessäsi. Asiakkaasi saama palvelukokemus parantuu lisäksi huomattavasti, kun asiakkaasi voi ostaa lahjakortin 24/7.

Nopeat tilitykset

Kun asiakkaasi ostaa lahjakortin Vellossa, me varmistamme, että asiakkaasi tilillä on katetta ja maksu onnistuu. Veloitamme lahjakortin asiakkaaltasi ja tilitämme rahat yrityksesi tilille ennätysajassa - jopa jo ensi maanantaina.

Digitaalinen lahjakortti ei katoa

Vellon kautta ostetut lahjakortit ovat digitaalisia. Digitaalinen lahjakortti tallentuu automaattisesti Velloon ja löydät sen helposti asiakkaasi nimellä. Vello pitää automaattisesti kirjaa myös lahjakortin käyttämättömästä arvosta ja voimassaolosta.

Pankkiriippumaton

Vellossa tilitysten kohdepankkitiliksi voit lisätä minkä tahansa pankin pankkitilin. Jos vaihdat myöhemmin pankkia, voit muuttaa pankkitilisi itsenäisesti Vellosi asetuksissa. Myös asiakkaasi voi maksaa kaikkien pankkien maksukorteilla.

Kaikki maksukortit ympäri maailman

Vellossa asiakkaasi voi ostaa lahjakortin kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover & Diners ja lukuisat muut. Vello on täysin pankkiriippumaton sinulle ja asiakkaallesi.

 

Lahjakorttien ostaminen on turvallista

Tarjoamme lahjakorttikaupan yhteistyössä ja turvallisesti maailman suurimpiin kuuluvan maksuratkaisutarjoa Stripen kanssa. Taataksemme maksimaalisen turvallisuuden sinulle ja asiakkaillesi, käytämme maksuissamme 3D Secure -suojausta.

Tutustu Stripeen

Lahjakorttikaupan hinta

0 € / kk
Ei kiinteää kuukausimaksua. Maksat tapahtumamaksun vain, kun asiakkaasi ostaa lahjakortin Vellon kautta. Tapahtumakohtainen veloitus on alk. 0.9 % + 0.25 € per maksutapahtuma. Lahjakorttien ja myyntien raportointi vaatii Vello Basic -tilauksen.

Kaikki lahja- ja sarjakorttikaupan ominaisuudet

Ajastus

Vellossa lahjakortin ostaja voi ajastaa lahjakortin toimitettavaksi lahjan saajalle haluttuna ajankohtana. Ominaisuus palvelee myös yrityksiä, jotka haluavat muistaa henkilöstöään ja toimittaa muistamisensa esimerkiksi juhlapyhinä.

Suora linkki lahjakorttikauppaasi

Saat enemmän myyntiä, kun markkinoit sähköistä sarja- ja lahjakorttikauppaasi. Markkinointisi tueksi Vello muodostaa sinulle suoran linkin omaan lahjakorttikauppaasi. Näin lahjakortin ostaminen on entistäkin nopeampaa!

Lahjakorttikauppa on auki 24 / 7

Digitaalinen korttikauppa tuottaa sinulle enemmän kassavirtaa, kun asiakkaasi voi ostaa sarja- ja lahjakortin yritykseesi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Merkittävä osa korttiostoista tehdäänkin yrityksen aukioloajan ulkopuolella.

Nopeampaa kassavirtaa

Vello tuo yrityksellesi enemmän sitoutettuja euroja ja tätä kautta nopeampaa kassavirtaa. Saat jopa 25 % enemmän rahaa ennakkoon, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat ostaa lahjakorttinsa netissä ympäri vuorokauden.

Sähköisesti ilman käsityötä

Onnistuneen lahjakorttioston jälkeen Vello vahvistaa asiakkaasi ostotapahtuman ja toimittaa asiakkaallesi sähköisen lahjakortin sähköpostitse. Lahjakortti toimitetaan asiakkaallesi siis täysin automaattisesti ilman käsityötä.

Suurempia lahjakortteja nerokkaasti

Vellossa voit asettaa, minkä arvoisia lahjakortteja Vello suosittelee asiakkaillesi. Tarjoamalla oletusarvoisia lahjakortteja, saat myytyä suurempia lahjakortteja. Tätä kautta kassavirtasi kasvaa, kuin itsestään. Nerokasta!

Työntekijäkohtaiset lahjakortit

Työskenteleekö yrityksessänne useampi työntekijä? Vello voi tällöin myydä ja korvamerkitä lahjakorttejanne työntekijäkohtaisesti. Näin lahjakorttien tilitykset yrityksenne sisällä on entistä helpompi kohdistaa oikeille tekijöille.

Ei rekisteröitymispakkkoa

Vellossa asiakkaasi voivat ostaa ja käyttää korttikauppaasi ilman pakollista rekisteröitymistä. Asiakkaan ei tule siis luoda käyttäjätunnusta tai salasanaa käyttääkseen Velloasi.

Valitse voimassaoloaika itse

Lahjakorttien voimassaoloajan voit valita Vellossa itse. Tarjoamalla Vellon kautta ostetuille sähköisille lahjakorteille pidemmän voimassaoloajan, saat ohjattua asiakkaasi ostamaan lahjakorttinsa itsenäisesti lahjakorttikauppasi kautta.

Osittain käytetyt lahjakortit

Vello pitää puolestasi kirjaa digitaalisista lahjakorteistasi ja niiden käyttämättömästä arvosta. Voit kirjata lahjakortin käytetyksi kokonaan tai osittain. Käyttämätön osuus jää lahjakortille saldoksi ja käytettäväksi lahjakortin voimassaoloaikana.

Lahjakortin myynti liikkeessä

Kun myyt lahjakortin paikanpäällä liikkeessäsi tai asiakkaasi haluaa maksaa lahjakortin esimerkiksi käteisellä, Vellossa voit työntekijä luoda uusia lahjakortteja myös ilman verkkomaksuvaihetta. Tällöin et maksa myöskään tapahtumamaksua.

Pakettilahjakortit

Tarjoatko valmiita hoitopaketteja, jotka koostuvat useammasta yksittäisestä hoidosta tai palvelusta? Vellon lahjakorteille voit lisätä useamman palvelun ja määritellä lahjakortille myös listahinnasta poikkeavan pakettihinnan. Kätevää!

Raportointi

Vellon sarja- ja lahjakorttikauppa kattaa myös laajan raportoinnin (sisältyy Basic- ja Premium-paketteihin). Raporttien kautta voit seurata tilityksiäsi, myyntitapahtumiasi ja myytyjä korttejasi reaaliajassa.

Kortin tarkistus

Maksutapahtuman yhteydessä asiakkaan kortin tiedot, kortin numero ja voimassaoloaika, turvakoodi ja tarvittava kate tarkistetaan automaattisesti. Epäonnistuneista veloituksista saat tarkemman selvityksen Velloosi.

Turvallista maksujen käsittelyä

Maksu- ja asiakastietosi käsitellään Vellossa aina salattuna (SSL). Maksutapahtumat tai asiakastietosi eivät koskaan näy ulkopuolisille henkilöille. Asiakkaan korttitietoja ei tallenneta tai säilytetä Vellossa turvallisuuden lisäämiseksi.

Myös ilman ajanvarausta

Vellon lahjakorttikaupan voit ottaa yrityksesi käyttöön myös, vaikkei yrityksesi käyttäisi Vellon ajanvarausta tai muita Vellon palveluita.

Opi lahjakorteista

Lahjakorttikaupan aktivointi

Lahjakortit ovat erinomainen lahjaidea ja mainio tapa kiihdyttää kassavirtaasi. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus ostaa yrityksesi lahjakortteja lahjaksi ystävilleen, tutuille ja rakkaille. Katso, miten onnistut.

Lue artikkeli »

Lahjakorttien arvonlisäverokäsittely

Lahjakortit voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään: rahalahjakortit ja tiettyyn palveluun/tuotteeseen kohdistetut lahjakortit. Virallisesti näitä käsitellään eri tavoin, lähinnä arvonlisäverojen osalta. 

Lue artikkeli »

Lahjakortit trendaavat

Aineettomat lahjat korostuvat ja lahjakortit sähköistyvät. Lahjakortteja myymällä yritykset turvaavat kassavirtansa ja tarjoavat asiakkailleen mainion ja helpon lahjaidean. Kurkkaa kanssamme tulevaisuuteen.

Lue artikkeli »