Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä kauneushoitolalle

Vello ajanvaraus kauneushoitolalle

Etsitkö ensiluokkaista ajanvarauspalvelua kauneushoitolallesi?

 

Vellon kaunis ulkoasu sopii täydellisesti kauneudenhoitoalan ajanvaraukseen. Automatisoi ajanvarauksesi, asiakasrekisterisi ylläpito ja maksaminen. Vellon sähköinen ajanvaraus huolehtii ajanvarauksistasi 24/7 ja tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi entistä vahvemmin Vellon muistutuksien ja ennakkomaksujen avulla.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme sinulle uusia asiakkaita ja saat myytyä peruutusaikasi ennätysajassa.

Velloa käyttää jo yli 5 000 kauneudenhoitoalan yritystä. Tervetuloa mukaan! 

" Vello on lisännyt varausten määrää 100 %. Suurin osa yritykseni ajanvarauksista tulee Vellon kautta hoitolan aukioloaikojen ulkopuolella "

Lue koko menestystarina

Miksi kauneushoitolan kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Kauneusammattilaisille suunniteltu

Vello on alusta alkaen suunniteltu käytettäväksi kauneusalan yrityksissä. Voit siis olla varma, että Vellon ominaisuudet kattavat laajimmatkin tarpeesi ajanvaraukseen ja maksamiseen liittyen.

Kulkee mukanasi kaikkialle

Vello on netissä toimiva palvelu. Se kulkee mukanasi ja soveltuu hyvin myös liikkuvalle kosmetologille. Velloa voit käyttää kännykälläsi, tabletillasi ja tietokoneellasi - eli kaikilla laitteillasi.

Me tuomme sinulle asiakkaita

Miljoonat kuluttajat käyttävät Velloa päivittäin. Ottamalla Vellon käyttöösi, saat asiakasvirtamme kaupanpäälle. Kun näyt siellä, missä asiakkaasi liikkuvat, sinä löydät heidät ja he löytävät sinut.

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Lue lisää maksupalveluista

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Vello huolehtii jaksamisestasi

Vello huolehtii sinun hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi. Vellossa voit asettaa automaattisen tauon kaikkien tai vain pidempien varaustesi jälkeen. Oikea määrä taukoja pitää työkykysi hyvänä.