Skip to content
Sähköinen laskutus

Lähetä laskuja ja siirrä varaukset laskutettavaksi

Vello Laskutus on ajanvaraukseen ja terveydenhuollon päivittäisiin tarpeisiin kehitetty laskutusmoduuli.

Laskutus auttaa yrityksiä ja yksittäisiä ammatinharjoittajia hallinnoimaan laskutusta ja siirtämään varaukset laskutettavaksi suoraan Vellosta käsin.  Työkaluna Vello Laskutus auttaa säästämään aikaa ja vaivaa laskutukseen liittyvissä tehtävissä sekä parantamaan taloudenhallintaasi.

Työntekijänä voit itse määritellä, toimitetaanko lasku asiakkaalle vai kenties vakuutusyhtiön tai Kelan maksettavaksi.

 

Automaattiset laskut

Vello luo ammattimaiset laskut automaattisesti. Laskuihin voit sisällyttää yrityksesi logon, yhteystiedot, erittelyt varauksista, verot, pankkitietosi sekä maksuehdot. Viitenumero muodostetaan laskuille  niinikään automaattisesti.

Maksajana vakuutusyhtiö tai Kela?

Vello Laskutus lähettää laskut suoraan asiakkaille sähköpostitse. Jos maksajana on muu taho, kuin asiakas, voit valita laskutettavaksi esimerkiksi vakuutusyhtiön tai Kelan, jolloin Vello toimittaa laskut valitulle laskutusasiakkaalle.

Kuukausimaksu 0 €

Vello Laskutus on kokonaan kuukausimaksuton laskutusohjelma. Maksat ohjelmasta vain, kun käytät sitä: Vello Laskutus -ohjelman käytöstä veloitetaan käytön mukaan siten, että maksat viimeistellyistä laskuista vain 0,5 % komission.

LASKUTUSOHJELMA HETI KÄYTTÖÖN

Laskutuksen saat heti käyttöösi. Aloita jo tänään!

Haluatko yhdistää laskutuksen ajanvaraukseesi tänään? Vellossa se onnistuu. Vello Laskutuksen voit ottaa samantien käyttöösi omassa Vellossasi. Ensimmäisen laskun voit lähettää jo minuutin kuluttua.

Sinä päätät, mitkä varaukset asiakkaan tulee maksaa etukäteen ja mitkä varaukset siirrät laskutettaviksi.

Vello Laskutuksen aktivointi tapahtuu 100% itsenäisesti ja digitaalisesti - helppoa ja nopeaa!

Maksut suoraan tilillesi

Asiakkaasi maksaa laskun tilisiirtona laskulla näkyvälle tilille - sinun pankkitilillesi. Maksusuoritukset saapuvat käyttöösi siis ennätysajassa, joissain tapauksissa jopa reaaliajassa!

Kaikki pankit ja pankkitilit käyvät

Vellossa ei ole väliä, minkä pankin asiakas olet tai mille pankkitilille haluat maksusuoritusten saapuvan: Kaikki pankit ja pankkitilit hyväksytään maksujen vastaanottajaksi.

Tarkkuus ja virheettömyys

Inhimilliset virheet minimoituvat, kun asiakastiedot, summat, arvonlisäverot, eräpäivät ja viitenumerot poimitaan laskulle automaattisesti. Automaatio helpottaa sinua ja asiakastasi.

Vello Laskutus on kuukausimaksuton

0 € / kk
Vello Laskutus on kokonaan kuukausimaksuton laskutusohjelma. Maksat viimeistellyistä laskuista vain 0,5 % komission.

Kaikki laskutuksen ominaisuudet

Asiakaskohtainen laskutusoikeus

Vellossa voit asettaa laskutusluvan kullekin asiakkaalle asiakaskohtaisesti. Näin yksikään varaus ei siirry vahingossakaan laskutukseen, mikäli asiakkaan kanssa ei ole solmittu laskutussopimusta.

Maksettu vai maksamaton

Vellossa näet selkeästi varauskohtaisesti, onko varaus maksettu etukäteen verkossa vai onko asiakkaalle lähetetty hoidosta lasku. Sinä voit itse päättää, mitkä varaukset tulee aina maksaa etukäteen verkossa.

Ajanvaraukseen kytkeytyvä

Digitaalinen, ajanvaraukseen automaattisesti kytkeytyvä laskutusjärjestelmä mahdollistaa käyntien siirtämisen laskutukseen yhdellä klikkauksella. Näppärää!

Ei rekisteröitymispakkkoa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa vastaanottaa laskuja ilman pakollista rekisteröitymistä Velloon. Asiakkaan ei tule siis luoda käyttäjätunnusta tai salasanaa ollakseen asiakkaasi.

Laskutushistoria

Kunkin laskutusasiakkaan asiakaskortilla listataan asiakkaan avoimet, maksetut, mitätöidyt ja luonnostilassa olevat laskut. Näet yhdellä silmäyksellä asiakkaan laskutushistorian.

Raportointi

Vello Laskutus kattaa myös laajan raportoinnin. Raporttien kautta voit helposti seurata myyntejäsi ja halutessasi ladata myyntiraportit tiedostona laitteellesi jatkokäsittelyä varten.

Palvelukohtainen maksuasetus

Maksumahdollisuus on Vellossa asetettavissa palvelukohtaisesti. Näin voit itse päättää, mitkä palveluvaraukset tulee maksaa heti varauksen yhteydessä ja mitkä voidaan maksaa paikanpäällä tai jälkikäteen laskulla.

Koontilaskutus

Maksamattomat varaukset voit helposti siirtää laskutettavaksi joko yhdellä tai useammalla laskulla. Koontilaskut sisältävät erittelyn kaikista laskutetuista käynneistä.

Viimeistele ja lähetä

Luomasi laskut säilyvät Vellossa luonnoksina aina siihen asti, kun päätät viimeistellä ja lähettää laskun. Luonnoslaskuihin voit lisätä laskurivejä ja poistaa niitä vapaasti.

Automaattinen viitenumero

Vello muodostaa kullekin laskulle automaattisesti oikeamuotoisen viitenumeron. Viitenumerolla maksusuoritus on mahdollista kohdistaa oikeaan laskuun ketterästi.

Automaattinen eräpäivä

Asiakkaalle määrittelemäsi maksuehto poimitaan Vellossa automaattisesti asiakkaan laskuille. Eräpäivä lasketaan annetusta maksuehdosta automaattisesti. Tarvittaessa voit muokata eräpäivää laskukohtaisesti.

Älykästä laskutusta

Tiedäthän tilanteen, jossa huomaat osan varauksistasi laskutetun kahdesti ja osan ei ollenkaan? Vellossa näin ei käy. Vellon älykkyys huolehtii, että kukin varaus tulee laskutettua - ja vain kerran.