Skip to content
Tietoturvallinen asiakas- ja potilasrekisteri

Sähköinen asiakasrekisteri ja auditoitu A1-luokan potilasrekisteri

Vello on Valviran rekisteröimä, auditioitu A1-luokan potilasrekisteri.

Vellon avulla voit käsitellä sekä ylläpitää asiakkaidesi ajanvaraus- ja hoitotietoja turvallisesti. Asiakastietosi ovat Vellossa aina ajantasalla ja tallennettavissa Kanta-arkistoon.

Kun asiakkaasi tekee varauksen Vellon kautta, asiakas lisätään automaattisesti rekisteriisi ja jälkimarkkinoinnin piiriin.

Vellon avulla sähköistät ja automatisoit asiakasrekisterisi. Rekisterisi on aina ajantasalla sekä käytettävissä ilman laite- tai ohjelmistoasennuksia.

Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä. Saat rekisterimme kautta lisäksi tarvittavat asiakas- ja hoitomääräraportit viranomaisraportointiasi varten.

  • Valviran rekisteröimä
    Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä. Tämä tarkoittaa, ettet välttämättä tarvitse erillistä ja kallista potilastietojärjestelmää asiakaskirjauksiasi varten.

  • Asiakastietosi ovat turvassa
    Ajanvaraus- ja asiakastietosi käsitellään Vellossa aina salattuna (SSL). Asiakastietosi eivät koskaan näy ulkopuolisille henkilöille. Turvallisen asiakastiedon käsittelyn takaamiseksi, Vellossa asiakastietoihisi on pääsy vain sallimillesi työntekijöille.

  • Alle 50 asiakkaalla Vello on ilmainen
    Vello on ilmainen startup- ja pienyrityksille. Kun sinulla käytössäsi yksi kalenteri, viisi palvelua ja enintään 50 asiakasta, Vello ei maksa sinulle mitään. Ilmaisuudella ei ole aikarajaa eli palveluamme voit käyttää maksutta hamaan tulevaisuuteen!

Jäsenrekisteri

Myy jäsenyyksiä. Vello ylläpitää jäsenrekisteriäsi automaattisesti.

Ottamalla Vellon jäsenpalvelut käyttöösi, Vello hallinnoi asiakkaidesi jäsenmaksuja ja ylläpitää jäsenrekisteriäsi automaattisesti.

Säästä työaikaasi ja vähennät manuaaliseen hallinnointityöhön tuhrautuvaa aikaasi. Näet milloin tahansa jokaisen asiakkaasi jäsenyyden tilan ja maksuhistorian reaaliaikaisena suoraan omasta Vellostasi.

Vellon jäsenrekisteri kytkeytyy saumattomasti ajanvaraukseen ja ryhmätunteihin. Asiakaskohtaiset käynnit pääset niinikään näkemään jäsenrekisteristäsi.

Ajantasainen jäsentieto

Vellossa voit milloin tahansa tarkistaa jäsensopimuksiesi tilan asiakaskohtaisesti. Näet jäsenyyden tilan ja maksuhistorian sekä jäsenen tekemät ajanvaraukset ja ilmoittautumiset ryhmätunneille.

Jäsentason muutokset ilman lisätyötä

Asiakkaasi voi Vellossa muuttaa nykyistä jäsentasoaan, jäsenmaksusopimusta ja maksutietojaan itsenäisesti. Tämä tarkoittaa, että muutokset asiakkaasi jäsenyyteen eivät työllistä sinua ja inhimillisten virheiden riski minimoituu.

 

Veloita jäsenmaksut Vellon avulla

Osana Vellon jäsenpalveluita, Vellon avulla automatisoit myös jäseniesi kuukausi- ja vuosimaksut. Tarjoamme jäsenmaksupalvelut yhteistyössä ja turvallisesti maailman suurimpiin kuuluvan maksuratkaisutarjoa Stripen kanssa.

Jäsenlaskutus

Kaikki asiakasrekisterimme ominaisuudet

Tallentamatta paras

Vello tallentaa asiakasrekisteriisi tekemät kirjaukset automaattisesti, jottet menettäisi arvokasta asiakastietoa vain, koska unohdit tallentaa muutokset.

Toimii kaikilla laitteillasi

Velloa voit käyttää kaikilla laitteillasi: tietokoneellasi, tabletillasi ja kännykälläsi. Asiakasrekisterisi on aina ajantasalla sekä käytettävissä ilman laite- tai ohjelmistoasennuksia.

Reaaliaikainen tieto kaikille

Pilvipalvelun ansiosta Velloon tallennettu asiakastieto on samantien kaikkien työntekijöidesi käytössä. Vellossa työntekijänne voivat tehdä asiakaskirjauksia nopeasti ja helposti.

Uusi asiakas rekisteriin automaattisesti

Vello auttaa sinua ylläpitämään asiakasrekisteriäsi kasvattamalla sitä automaattisesti puolestasi. Kun Vello huomaa ajanvarauksen uudelle asiakkaalle, palvelumme lisää asiakkaan automaattisesti asiakasrekisteriisi.

Asiakkaan perustiedot

Vellon asiakasrekisterin perustiedot kattavat asiakkaan etu- ja sukunimet, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja kotiosoitteen. Usean toimipaikan yrityksissä Vello tallentaa asiakkaan tietoihin myös asiakkaan käyttämän toimipaikan.

Muistiinpanot ja kirjaukset

Vellossa voit lisätä kaikille asiakkaillesi muistioita, vapaita kommentteja sekä muistiinpanoja tukemaan palvelutyötäsi ja seuraavia tapaamisia. Kirjauksia voit tehdä asiakas- ja varauskohtaisesti.

Asiakasrekisteri + ajanvaraus

Vellon asiakasrekisteri ja ajanvaraus linkittyvät saumattomasti toisiinsa. Vello osaa ehdottaa sinulle oikeaa asiakasta tehdessäsi ajanvarausta ja täydentää varaukseen asiakkaan tiedot. Varauksen tehdyt kirjaukset siirtyvät vastaavasti asiakasrekisteriin.

Haku

Vellossa voit etsiä, rajata ja suodattaa asiakasrekisteriäsi saman hakukentän kautta. Löydät etsimäsi asiakkaan tai jäsenen nopeasti isosta joukosta asiakkaita - tämä tarkoittaa sinulle nopeampaa arkirutiinien hoitamista.

Asiakkaan varaushistoria

Vellon asiakasrekisteriin tallentuu myös asiakkaan varaushistoria. Asiakasrekisteristäsi näet kaikkien asiakkaidesi aiemmat varaukset, mahdolliset peruutukset ja asiakkaan tulevat varaukset.

Työntekijän käyttöoikeudet

Käyttäessäsi Velloa useamman työntekijän voimin, voit varmistaa asiakastietojen turvallisen hallinnoinnin antamalla kullekin työntekijällenne henkilökohtaiset käyttöoikeudet. Rajaa esimerkiksi pääsyä asiakastietoihin tai asiakasraportteihin.

Aakkosellinen hakemisto

Vellon asiakasrekisterin aloitusnäkymä sisältää kaikki asiakkaasi hakemistona, aakkosellisesti lajiteltuna. Voit valita, haluatko lajittelun asiakkaiden etu- vai sukunimen mukaan.

Raportointi

Vellon asiakasrekisteri kattaa myös laajan raportoinnin. Raporttien kautta voit seurata muun muassa asiakasmääriäsi ja niiden kehitystä, varaustapahtumia sekä myyntejä.

Estolistat

Vellossa voit halutessasi estää asiakkaalta ajanvarauksen palveluihisi. Estetty asiakas ei voi tehdä uusia ajanvarauksia tai ilmoittautua ryhmätunneille.

Lahjakortit

Vellon kautta voit myydä sähköisiä lahjakortteja. Ostetut lahjakortit tallentuvat sähköisesti Velloon ja asiakkaan asiakaskortille. Asiakasrekisterissä näet kaikki asiakkaan lahjakortit yhdellä kertaa.

Käyntikirjaukset

Asiakaskäynteihin liittyvät kirjaukset ja kertomukset on mahdollista tehdä suoraan Velloon. Voit valita, haluatko käyntikirjauksen näkyvän asiakkaan yleistiedoissa vai vain varauksen muistiinpanoissa.