Skip to content
Ajanvaraus: Ryhmätunnit ja kurssit

Automatisoi ryhmätunti-ilmoittautumiset ja kurssit

Vellon avulla saat enemmän osallistujia ryhmätunneillesi. Tämä tarkoittaa enemmän euroja kassaasi. Ottamalla Vellon käyttöösi, voit sähköistää ilmoittautumiset ryhmätunneillesi ja automatisoida jonotuslistat. Saat ryhmätunneillesi ja tapahtumiisi vieläkin enemmän osallistujia, kun  Vello täyttää peruutuspaikat automaattisesti.

Toistuvat tunnit ja kurssipäivät hoidat niinikään Vellolla.

Sitouta asiakkaasi ja kerää osallistumismaksut etukäteen Vellon maksupalveluiden avulla.

Tuomme miljoonia asiakkaita sinulle

Miljoonat kuluttajat käyttävät Velloa päivittäin. Ottamalla palvelumme käyttöösi, saat asiakasvirtamme kaupanpäälle. Kun näyt siellä, missä asiakkaasi liikkuvat, sinä löydät heidät ja he löytävät sinut.

Säästä tunti päivässä

Vello säästää jokaisena päivänä keskimäärin yhden tunnin sinun aikaasi, kun asiakkaasi voivat varata paikan tunneillesi itsenäisesti. Kun otat Vellossa käyttöösi vielä automaattisen jälkimarkkinoinnin, myös mainonta hoituu puolestasi.

Saat rahat käyttöösi ennätysajassa

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa tuntivarauksensa ja kurssimaksunsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Vellon maksupalvelut
Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit

Jooga, pilates ja muut ryhmäliikuntatunnit - paikanpäällä tai virtuaalisesti

Vellossa voit julkaista lähi- ja etäliikuntatuntisi. Pidä virtuaalisia ryhmätunteja ja salli jopa satojen asiakkaidesi osallistua tunneillesi samalla kertaa.

Etätunnit ja -kurssit ovat turvallinen tapa kutsua osallistujia mukaan ympäri maailman. Vello toimittaa osallistumislinkin paikan ostaneille automaattisesti.

Automaattiset jonotuslistat

Vellon jonotuslistoilla varmistat, että ryhmätuntisi tulevat täyteen. Asiakkaasi voivat ilmoittautua varasijalle odottamaan vapautuvaa paikkaa. Täysin automaattisten jonotuslistojen ansiosta Vello täyttää peruutuspaikat puolestasi. Ominaisuus on saatavilla ilman lisämaksua.

Vakio-osallistujat kerralla koko kaudelle

Paikkojen myyminen toistuville ja säännöllisille tunneillesi on Vellossa helpompaa, kuin koskaan aiemmin: vain yhdellä klikkauksella asiakkaasi voi varata paikan koko kaudelle ja kaikille kurssipäiville. Näin sinä voit paremmin suunnitella tulevaa ja reagoida ennakkoon kysynnänvaihteluihin.

Vakiojäsenille automatisoitu laskutus

Vellon kautta voit myydä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiä asiakkaillesi. Näin voit automatisoida jäsenlaskutuksen ja jäsenrekisterisi. Saat jopa 25 % enemmän jäseniä, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat liittyä jäseneksesi netissä ympäri vuorokauden.

Jäsenlaskutus

Kaikki ryhmätuntien ominaisuudet

Upota www-sivuillesi

Vellon varauspalvelun voit helposti "upottaa" www-sivuillesi. Asiakkaasi voi näin ilmoittautua ryhmätunneillesi ja kursseillesi poistumatta sivustoltasi. Saat meiltä valmiin koodin ja ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti.

Käytä kaikilla laitteillasi

Vello on netissä toimiva palvelu eli pilvipalvelu. Käyttääksesi Velloa sinun ei tarvitse asentaa ohjelmia, eikä olla it-alan ammattilainen. Velloa voit käyttää kännykälläsi, tabletillasi ja tietokoneellasi - eli kaikilla laitteillasi.

Peruutuspaikat heti tarjolle

Peruutuspaikat tulevat Vellossa heti uudelleenmyyntiin. Vello alkaa tarjota viime hetken paikkoja aktiivisesti ja todennäköisesti peruutuspaikkasi varataan uudelleen pian. Näin ryhmätuntisi eivät jää vajaiksi, etkä menetä liikevaihtoa.

Ilmoittautuminen on auki 24 / 7

Sähköinen varausjärjestelmä tuottaa sinulle enemmän uusia asiakkuuksia, kun kontakti uuteen asiakkaaseen voi tapahtua mihin vuorokauden aikaan tahansa. Merkittävä osa ryhmätunti-ilmoittautumisista tehdäänkin yrityksen aukioloajan ulkopuolella.

Enemmän myyntiä

Vello tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita ja tätä kautta enemmän myyntiä. Nerokas tapamme yhdistää markkinoinnin automaatio osaksi ajanvarausta, tuo sinulle jopa 12 % enemmän varauksia ja myyntiä.

Turvallista asiakastietojen käsittelyä

Varaus- ja asiakastietosi käsitellään Vellossa aina salattuna (SSL). Osallistujalistasi tai asiakastietosi eivät koskaan näy ulkopuolisille henkilöille. Vello on lisäksi Valviran rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Ei rekisteröitymispakkkoa

Vellossa asiakkaasi näkevät vapaat paikat ja tulevat ryhmätunnit ilman pakollista rekisteröitymistä. Asiakkaasi voi ilmoittautua mukaan tunnille tai liittyä jonotuslistalle vain syöttämällä yhteystietonsa.

Muistuta tekstiviestillä

Vellon avulla voit minimoida unohduksia aktivoimalla käyttöösi muistutukset tekstiviestillä. Näin myös hajamielisimmät asiakkaasi muistavat saapua paikalle ajoissa.

Toimipaikat

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ryhmätunnit ja kurssit kätevästi. Voit määritellä tunnit, ohjaajat ja hinnat erikseen toimipaikoittain. Etätunteja varten voit avata virtuaalisen toimipaikan.

Nimenhuuto

Vello luo sinulle valmiin listan ryhmätunneille ilmoittautuneista asiakkaistasi. Nimenhuuto-ominaisuuden ansiosta voit merkitä todelliset osallistujat helposti suoraan Velloon. Liittämällä mukaan Vellon maksupalvelut, Vello veloittaa osallistumismaksut myös heiltä, jotka eivät ilmaantuneet paikalle.

Palvele usealla kielellä

Vello on käännetty valmiiksi kuudelle eri kielelle. Suomenkielen lisäksi asiakkaasi voi käyttää Velloa ja ilmoittautua mukaan tunneillesi englannin-, ruotsin-, saksan-, ranskan-, viron- ja espanjankielellä.

Automatisoitu markkinointi

Velloa voit kaiken muun lisäksi hyödyntää myös yrityksesi markkinoinnin automatisoinnissa ja kampanjoissasi. Halutessasi Vello voi lähettää kampanja- ja markkinointiviestit asiakkaillesi täysin automatisoidusti - ilman lisätyötä.

Osallistujamäärät

Ryhmätunneille voit asettaa minimi- ja maksimiosallistujamäärät. Voit lisäksi määritellä, kuinka monta paikkaa yksi varaaja voi kerralla varata. Ryhmätunnin tullessa täyteen, Vello aktivoi jonotuslistan tai sulkee ilmoittautumisen puolestasi.

Näytä vapaat paikat

Sinä ja asiakkaasi näette reaaliaikaisen tilanteen, kuinka monta paikkaa kullekin ryhmätunnille on vielä vapaana. Tämä saa asiakkaasi usein varaamaan paikkansa tunneillesi hyvissä ajoin.

Useita osallistujia kerralla

Vellossa sinulla ja asiakkaallasi on mahdollisuus varata ryhmätilaisuuteen useita paikkoja yhdellä kertaa (kätevää esimerkiksi yritys- tai polttariseurueelle). Voit myös rajoittaa kerralla varattavien paikkojen määrää tarvittaessa.

Kutsu osallistujia tunnillesi

Saat ryhmätunneille ja -tapahtumille enemmän osallistujia, kun Vellossa voit toimittaa asiakkaillesi suoran osallistumislinkin ko. tapahtumaan. Kutsulinkkiä voit käyttää muun muassa kohdennettuun markkinointiin ja tietyn tunnin boostaamiseen.

Tuntikohtaiset värit

Helpottaaksesi asiakastasi löytämään oikean tunnin, Vellossa voit määritellä tunneille yksilöllisen värin. Näin asiakkaasi löytää helposti esimerkiksi aloittelijoiden tunnit (vihreä väri) ja vaativammat tunnit (ruskea väri).

Massaperuutukset

Jos sairastut, etkä onnistu saamaan sijaisohjaajaa tunneillesi, Vello on apunasi. Vellossa voit peruuttaa kokonaisia tunteja yhdellä klikkauksella. Tällöin Vello lähettää osallistujille puolestasi peruutusilmoituksen, jota voit halutessasi täydentää viestilläsi (esim. ohjaaja sairastunut).