Skip to content
Sarjakortit ja prepaid-kortit

Nyt julkaistu: Sarjakortit ja prepaid-kortit digitaalisesti ilman lisätyötä

Edullinen sarjakortti tarjoaa epäsäännöllisen säännöllisesti käyvälle asiakkaalle oivan mahdollisuuden saada hintaetua vakioasiakkuudestaan. Yrityksellesi sarjakortit tuovat jopa 10-kertaisen myynnin lyhyessä ajassa.

Digitaalinen sarjakortti on mahdollista ostaa Vellon kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa ja asiakkaasi saa sen käyttöönsä heti.

Tarjoamalla sarjakortteja ja lahjakortteja Vellon kautta, sitoutat asiakkaasi ja saat jopa vuoden maksut etukäteen.

Vellon sarja- ja lahjakorttikaupan saat käyttöösi heti. Voit alkaa myydä digitaalia sarja- ja lahjakortteja asiakkaillesi jo tänään. Ensimmäiset myynnit tilitämme sinulle heti ensi maanantaina.

Huom! Sarjakorttikaupan käyttöönotto ei vaadi Vello-ajanvarauksen käyttöä.

Saat rahat suoraan pankkitilillesi

Asiakkaasi ostaa ja maksaa sarjakorttinsa digitaalisesti Vellossasi. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi voi ostaa yrityksesi monikäyntikortin 24/7 ja kortti toimitetaan asiakkaallesi heti. Sinä saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennätysajassa.

Voit unohtaa manuaalisen kirjanpidon

Koska sarjakortit maksetaan tilauksen yhteydessä, sinun ei tarvitse käsitellä tilisiirtoja, eikä sinulle muodostu luottotappioriskiä lainkaan. Säästät lisäksi työaikaasi, kun manuaalinen kirjanpito jää kokonaan pois vastuultasi.

Kuukausimaksu 0 €

Toisin, kuin muissa sarja- ja lahjakorttikaupoissa, Vellon korttikaupassa ei ole lainkaan kiinteää kuukausimaksua. Korttikaupan käyttöönotto on sinulle siis täysin riskitön! Maksat vain ostetuista lahjakorteista alk. 0.9 % + 0.25 € komission.

Lue lisää Vellon maksupalveluista
Ala myydä sarjakortteja tänään

Mitä vielä odotat? Aloita sarjakorttien myynti jo tänään.

Haluatko aloittaa kymppikorttien, 5 ja 3 käynnin korttien sekä kertakorttien myynnin sähköisesti tänään? Vellossa se onnistuu. Vellon korttikaupan voit ottaa samantien käyttöösi omassa Vellossasi. Ensimmäinen korttimyynti voi tapahtua jo minuutin kuluttua.

Veloittamalla sarja- ja lahjakorttien hinnan asiakkaaltasi Vellossa etukäteen, pienennät liiketoimintasi riskiä ja varmistat maksusuoritusten toteutumisen.

Helpompi tapa myydä sarjakortteja

Mahdollisuus myydä ja veloittaa sarjakortit verkossa on tehokkaampaa, kuin paperikorttien ja käteisen käsittely liikkeessäsi. Asiakkaasi saama palvelukokemus parantuu lisäksi huomattavasti, kun asiakkaasi voi ostaa monikäyntikortin 24/7.

Nopeat tilitykset

Kun asiakkaasi ostaa sarjakortin Vellossa, me varmistamme, että asiakkaasi tilillä on katetta ja maksu onnistuu. Veloitamme sarjakortin hinnan asiakkaaltasi ja tilitämme rahat yrityksesi tilille ennätysajassa - jopa jo ensi maanantaina.

Digitaalinen sarjakortti ei katoa

Vellon kautta ostetut sarjakortit ovat digitaalisia. Digitaalinen sarjakortti tallentuu automaattisesti Velloon ja löydät sen helposti asiakkaasi nimellä. Vello pitää automaattisesti kirjaa myös sarjakortin voimassaolosta ja käyntimääristä.

Pankkiriippumaton

Vellossa tilitysten kohdepankkitiliksi voit lisätä minkä tahansa pankin pankkitilin. Jos vaihdat myöhemmin pankkia, voit muuttaa pankkitilisi itsenäisesti Vellosi asetuksissa. Myös asiakkaasi voi maksaa kaikkien pankkien maksukorteilla.

Kaikki maksukortit ympäri maailman

Vellossa asiakkaasi voi ostaa lahjakortin kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover & Diners ja lukuisat muut. Vello on täysin pankkiriippumaton sinulle ja asiakkaallesi.

 

Sarjakorttien ostaminen on turvallista

Tarjoamme sarja- ja lahjakorttikaupan yhteistyössä ja turvallisesti maailman suurimpiin kuuluvan maksuratkaisutarjoa Stripen kanssa. Taataksemme maksimaalisen turvallisuuden sinulle ja asiakkaillesi, käytämme maksuissamme 3D Secure -suojausta.

Tutustu Stripeen

Sarjakorttikaupan hinta

0 € / kk
Ei kiinteää kuukausimaksua. Maksat tapahtumamaksun vain, kun asiakkaasi ostaa sarjakortin Vellon kautta. Tapahtumakohtainen veloitus on 0.9 % + 0.25 € per maksutapahtuma. Sarjakorttien ja myyntien raportointi vaatii Vello Basic -tilauksen.

Kaikki sarja- ja lahjakorttikaupan ominaisuudet

Suora linkki korttikauppaasi

Saat enemmän myyntiä, kun markkinoit sähköistä sarja- ja lahjakorttikauppaasi. Markkinointisi tueksi Vello muodostaa sinulle suoran linkin omaan lahjakorttikauppaasi. Näin lahjakortin ostaminen on entistäkin nopeampaa!

Korttikauppasi on auki 24 / 7

Digitaalinen korttikauppa tuottaa sinulle enemmän kassavirtaa, kun asiakkaasi voi ostaa sarja- ja lahjakortin yritykseesi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Merkittävä osa korttiostoista tehdäänkin yrityksen aukioloajan ulkopuolella.

Nopeampaa kassavirtaa

Vello tuo yrityksellesi enemmän sitoutettuja euroja ja tätä kautta nopeampaa kassavirtaa. Saat jopa kymmenkertaisen määrän rahaa ennakkoon, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat ostaa sarjakorttinsa netissä ympäri vuorokauden.

Sähköisesti ilman käsityötä

Onnistuneen sarjakorttioston jälkeen Vello vahvistaa asiakkaasi ostotapahtuman ja toimittaa asiakkaallesi digitaalisen sarjakortin sähköpostitse. Sarjakortti toimitetaan asiakkaallesi siis täysin automaattisesti ilman käsityötä.

Toimipistekohtaiset sarjakortit

Toimiiko yrityksesi usealla paikkakunnalla tai useamman yrittäjän voimin? Vellossa voit tällöin halutessasi kohdistaa sarjakortit tiettyyn toimipaikkaan tai tietylle yrittäjälle. Näin myynti on entistä helpompi kohdistaa oikeille kohteille.

Ei rekisteröitymispakkkoa

Vellossa asiakkaasi voivat ostaa ja käyttää korttikauppaasi ilman pakollista rekisteröitymistä. Asiakkaan ei tule siis luoda käyttäjätunnusta tai salasanaa käyttääkseen Velloasi.

Valitse voimassaoloaika itse

Sarjakorttien voimassaoloajan voit valita Vellossa itse. Tarjoamalla Vellon kautta ostetuille digitaalisille sarjakorteille pidemmän voimassaoloajan, saat ohjattua asiakkaasi ostamaan sarjakorttinsa itsenäisesti korttikauppasi kautta.

Montako käyntikertaa on jäljellä?

Vello pitää puolestasi kirjaa digitaalisista sarjakorteistasi ja niiden saldosta. Sarjakortista on mahdollisuus veloittaa kerralla yksi tai useampi käyntikerta. Käyttämättömät kerrat jäävät kortille saldoksi.

Sarjakortin myynti paikanpäällä

Kun myyt sarjakortin paikanpäällä liikkeessäsi tai asiakkaasi haluaa maksaa kymppikorttinsa esimerkiksi liikuntaedulla, Vellossa voit työntekijä myydä sarjakortteja myös muilla maksutavoilla. Tällöin et maksa myöskään tapahtumamaksua.

Eri tason sarjakortit

Tarjoatko kulta-, hopea- ja pronssikortteja, jotka oikeuttavat eri tason palveluihin? Vellon sarjakorteille voit määritellä niiden kattamat palvelut sekä antaa listahinnasta poikkeavan pakettihinnan. Kätevää!

Raportointi

Vellon sarja- ja lahjakorttikauppa kattaa myös laajan raportoinnin (sisältyy Basic- ja Premium-paketteihin). Raporttien kautta voit seurata tilityksiäsi, myyntitapahtumiasi ja myytyjä korttejasi reaaliajassa.

Kortin tarkistus

Maksutapahtuman yhteydessä asiakkaan maksukortin tiedot ja tarvittava kate tarkistetaan automaattisesti. Jos veloitus ei onnistu, saat siitä tarkemman selvityksen Velloosi.

Turvallista maksujen käsittelyä

Maksu- ja asiakastietosi käsitellään Vellossa aina salattuna (SSL). Maksutapahtumat tai asiakastietosi eivät koskaan näy ulkopuolisille henkilöille. Asiakkaan korttitietoja ei tallenneta tai säilytetä Vellossa turvallisuuden lisäämiseksi.

Ajastus

Vellossa lahjakortin ostaja voi ajastaa lahjakortin toimitettavaksi lahjan saajalle haluttuna ajankohtana. Ominaisuus palvelee myös yrityksiä, jotka haluavat muistaa henkilöstöään ja toimittaa muistamisensa esimerkiksi juhlapyhinä.

Suurempia lahjakortteja nerokkaasti

Vellossa voit asettaa, minkä arvoisia lahjakortteja Vello suosittelee asiakkaillesi. Tarjoamalla oletusarvoisia lahjakortteja, saat myytyä suurempia lahjakortteja. Tätä kautta kassavirtasi kasvaa, kuin itsestään. Nerokasta!

Myös ilman ajanvarausta

Vellon sarjakorttikaupan voit ottaa yrityksesi käyttöön myös, vaikkei yrityksesi käyttäisi Vellon ajanvarausta tai muita Vellon palveluita.

Opi lahjakorteista

Lahjakorttikaupan aktivointi

Lahjakortit ovat erinomainen lahjaidea ja mainio tapa kiihdyttää kassavirtaasi. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus ostaa yrityksesi lahjakortteja lahjaksi ystävilleen, tutuille ja rakkaille. Katso, miten onnistut.

Lue artikkeli »

Lahjakorttien arvonlisäverokäsittely

Lahjakortit voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään: rahalahjakortit ja tiettyyn palveluun/tuotteeseen kohdistetut lahjakortit. Virallisesti näitä käsitellään eri tavoin, lähinnä arvonlisäverojen osalta. 

Lue artikkeli »

Lahjakortit trendaavat

Aineettomat lahjat korostuvat ja lahjakortit sähköistyvät. Lahjakortteja myymällä yritykset turvaavat kassavirtansa ja tarjoavat asiakkailleen mainion ja helpon lahjaidean. Kurkkaa kanssamme tulevaisuuteen.

Lue artikkeli »