Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä lääkärille

Vello sopii lääkäreille ja sairaanhoitajille hyvin

Etsitkö ketterää ajanvarauspalvelua, joka on suunniteltu terveydenhuollon ammattilaiselle?

 

Vello sopii lääkäreiden ja sairaanhoitajien ajanvarauskalenteriksi hyvin. Automatisoi ajanvaraus, asiakasrekisterin ylläpito ja maksaminen. Vellon sähköinen ajanvaraus ketteröittää lääkäriaseman ajanvarausta ja tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi ja saa automaatiomme kautta entistä pidempiä asiakassuhteita. Vello on lisäksi  Valviran hyväksymä B-luokan tietojärjestelmä, joten voit huoletta tehdä tapahtumakirjaukset Velloon.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme lääkäriasemallenne entistä enemmän uusia asiakkaita ja mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen miljoonien Velloa käyttävien kuluttaja-asiakkaidemme joukossa.  Liity mukaan! 

 


Osteopaatti Matti Hokkanen hyödyntää modernin mainonnan keinoja ja sähköinen ajanvaraus täydentää hänen markkinointistrategiaansa.

Lue asiakastarina

Miksi terveydenhuollon ammattilaisen kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Suunniteltu terveydenhuollon ammattilaiselle

Vello on alusta alkaen suunniteltu käytettäväksi terveydenhoitoalan yrityksissä. Voit siis olla varma, että Vellon ominaisuudet kattavat laajimmatkin tarpeesi ajanvaraukseen ja maksamiseen liittyen.

Valviran rekisteröimä

Velloon voit tehdä asiakaskirjauksia turvallisesti. Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Ketterä ja helppo käyttää

Unohda kankeat, massiiviset ja insinöörimäiset hoitojärjestelmät. Vello on suunniteltu käytettävyys ja miellyttävä käyttökokemus edellä juuri sinun tarpeet huomioiden.

Koulutusta vastaavat palvelut

Vellossa voit korvamerkitä varattavat palvelut työntekijäkohtaisesti. Näin Vello kohdistaa asiakkaasi valitseman palvelun automaattisesti oikealle työntekijälle hänen koulutustason mukaan.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Upota www-sivuillesi

Vellon voit helposti "upottaa" www-sivuillenne. Asiakkaasi voi näin tehdä ajanvarauksen ja maksaa sen poistumatta sivustoltasi. Saat meiltä valmiin koodin ja ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti.

Myös he luottavat Velloon