Skip to content
Potilastiedon tietojärjestelmä

Potilastiedon tietojärjestelmä
ja Kanta-yhteys 

Vellon avulla voit käsitellä ja ylläpitää potilaidesi ajanvaraustietoja turvallisesti. Potilastietosi ovat Vellossa aina ajantasalla sekä käytettävissä ilman laite- tai ohjelmistoasennuksia.

Potilaskohtaiset ajanvaraukset, peruutukset ja kirjaukset säilyvät Vellossa sekä täydentyvät automaattisesti. Kanta-yhteyden avulla Vello arkistoi potilaskirjauksesi valtakunnalliseen Kanta-arkistoon.

Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä. Saat rekisterimme kautta lisäksi tarvittavat asiakas- ja hoitomääräraportit viranomaisraportointiasi varten.

Hoitokirjaukset suoraan Vellossa

Potilaskäynteihin liittyvät kirjaukset ja lausunnot on mahdollista tehdä suoraan Vellossa. Valitsemasi kirjaukset taltioidaan automaattisesti valtakunnalliseen Kanta-arkistoon.

Työntekijäkohtaiset oikeudet

Käyttäessäsi Velloa useamman työntekijän voimin, voit varmistaa potilastietojen turvallisen hallinnoinnin antamalla kullekin työntekijällenne henkilökohtaiset käyttöoikeudet. Rajaa esimerkiksi pääsyä asiakastietoihin tai asiakasraportteihin.

Potilastietonne ovat turvassa

Ajanvaraus- ja potilastietonne käsitellään Vellossa aina salattuna (SSL). Potilastietonne eivät koskaan näy ulkopuolisille henkilöille. Turvallisen potilastiedon käsittelyn takaamiseksi, Vellossa potilastietoihin on pääsy vain sallimillesi työntekijöille.

Kanta-yhteys nyt ilman avausmaksua!

Kanta-yhteys

35 € / kk
Hinta per käyttäjä. Aktivointimaksu 500 € / käyttäjä / kerta. Hinta ei sisällä yleistä Kanta-palvelujen käyttömaksua (www.kanta.fi/ammattilaiset/kayttomaksut). Kanta-yhteyssopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuuden kuukauden irtisanomisajalla.
Ennakkotilaajana saat Kanta-yhteyden 31.8.2022 asti ilman aktivointimaksua - säästät 500 euroa! Lue lisää »

Kanta-yhteys saatavilla kesäkuussa 2022

Vello julkaisee potilasrekisterin ja potilastiedon arkistointiin Kanta-yhteyden kesäkuun 2022 aikana.

Voit nyt saada Kanta-yhteyden avauksen veloituksetta 31.8.2022 asti (norm. 500 €).

 

Lunasta Kanta-yhteys ilman avausmaksua

Kaikki tietojärjestelmämme ominaisuudet

Tallentamatta paras

Vello tallentaa tietojärjestelmään tekemät kirjaukset automaattisesti, jottet menettäisi arvokasta asiakastietoa vain, koska unohdit tallentaa muutokset.

Toimii kaikilla laitteillasi

Velloa voit käyttää kaikilla laitteillasi: tietokoneellasi, tabletillasi ja kännykälläsi. Asiakasrekisterisi on aina ajantasalla sekä käytettävissä ilman laite- tai ohjelmistoasennuksia.

Reaaliaikainen tieto kaikille

Pilvipalvelun ansiosta Vellon tietojärjestelmään tallennettu potilastieto on samantien kaikkien työntekijöidesi käytössä. Vellossa työntekijänne voivat tehdä asiakaskirjauksia nopeasti ja helposti.

Uusi potilas rekisteriin automaattisesti

Vello auttaa sinua ylläpitämään potilastiedon tietojärjestelmääsi ylläpitämällä sitä automaattisesti puolestasi. Kun Vello huomaa ajanvarauksen uudelle potilaalle, palvelumme lisää potilaan automaattisesti tietojärjestelmääsi.

Potilaan perustiedot

Vellon tietojärjestelmän perustiedot kattavat potilaan etu- ja sukunimet, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja kotiosoitteen. Usean toimipaikan yrityksissä Vello tallentaa potilaan tietoihin myös toimipaikan, jossa potilas on asioinut.

Muistiinpanot ja kirjaukset

Vellossa voit lisätä kaikille asiakkaillesi muistioita, vapaita kommentteja sekä muistiinpanoja tukemaan palvelutyötäsi ja seuraavia ajanvarauksia. Kirjauksia voit tehdä potilas- ja varauskohtaisesti.

Potilastiedot + ajanvaraus

Vellon tietojärjestelmä ja ajanvaraus linkittyvät saumattomasti toisiinsa. Vello osaa ehdottaa sinulle oikeaa asiakasta tehdessäsi ajanvarausta ja täydentää varaukseen asiakkaan tiedot. Varaukseen tehdyt kirjaukset siirtyvät vastaavasti tietojärjestelmään.

Haku

Vellossa voit etsiä, rajata ja suodattaa asiakasrekisteriäsi saman hakukentän kautta. Löydät etsimäsi asiakkaan tai jäsenen nopeasti isosta joukosta asiakkaita - tämä tarkoittaa sinulle nopeampaa arkirutiinien hoitamista.

Potilaan varaushistoria

Vellon tietojärjestelmään tallentuu myös potilaan varaushistoria. Tietojärjestelmästä näet kaikkien potilaidesi aiemmat varaukset, mahdolliset peruutukset ja potilaan tulevat varaukset.

Aakkosellinen hakemisto

Vellon asiakasrekisterin aloitusnäkymä sisältää kaikki asiakkaasi hakemistona, aakkosellisesti lajiteltuna. Voit valita, haluatko lajittelun asiakkaiden etu- vai sukunimen mukaan.

Raportointi

Vellon tietojärjestelmä kattaa myös laajan raportoinnin. Raporttien kautta voit seurata muun muassa potilasmäärääsi ja niiden kehitystä, varaustapahtumia sekä myyntejä.

Estolistat

Vellossa voit halutessasi estää asiakkaalta ajanvarauksen palveluihisi. Estetty asiakas ei voi tehdä uusia ajanvarauksia tai ilmoittautua ryhmätunneille.

Lahjakortit

Vellon kautta voit myydä sähköisiä lahjakortteja. Ostetut lahjakortit tallentuvat sähköisesti Velloon ja asiakkaan asiakaskortille. Asiakasrekisterissä näet kaikki asiakkaan lahjakortit yhdellä kertaa.