Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä fysioterapeuteille

Vello sopii fysioterapian ajanvarauksiin

Oletko fysioterapia-alan yrittäjä ja etsit ketterää ajanvarauspalvelua yrityksellenne?

 

Vello sopii fysioterapeuteille täydellisesti. Automatisoi ajanvaraus, asiakasrekisterin ylläpito ja maksaminen. Vellon sähköinen ajanvaraus ketteröittää fysioterapiapalveluidenne ajanvarausta ja tuo yrityksellenne enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi ja saa automaatiomme kautta entistä pidempiä asiakassuhteita.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme yrityksellesi entistä enemmän uusia asiakkaita ja mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen miljoonien Velloa käyttävien kuluttaja-asiakkaidemme joukossa.

Velloa käyttää jo yli 2 300 fysioterapeuttia ja fysioterapia-alan yritystä. Liity mukaan! 

 


" Parasta Vellossa on sovelluksen selkeä käyttöliittymä sekä järjestelmän jatkuva kehittyminen ja uudet ominaisuudet"

Lue asiakastarina

Miksi fysioterapeutin kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Fysioterapeuteille suunniteltu

Vello on alusta alkaen suunniteltu käytettäväksi fysioterapia-alan yrityksissä. Voit siis olla varma, että Vellon ominaisuudet kattavat laajimmatkin tarpeesi ajanvaraukseen ja maksamiseen liittyen.

Valviran rekisteröimä

Velloon voit tehdä asiakaskirjauksia turvallisesti. Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Ketterä ja helppo käyttää

Unohda kankeat, massiiviset ja insinöörimäiset hoitojärjestelmät. Vello on suunniteltu käytettävyys ja miellyttävä käyttökokemus edellä. Fysioterapeutit ansaitsevat helppokäyttöisen ajanvarauksen käyttöönsä!

Koulutusta vastaavat palvelut

Vellossa voit korvamerkitä varattavat palvelut työntekijäkohtaisesti. Näin Vello kohdistaa asiakkaasi valitseman palvelun automaattisesti oikealle työntekijälle hänen koulutustason mukaan.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Upota www-sivuillesi

Vellon voit helposti "upottaa" www-sivuillenne. Asiakkaasi voi näin tehdä ajanvarauksen ja maksaa sen poistumatta sivustoltasi. Saat meiltä valmiin koodin ja ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti.

Myös he luottavat Velloon