Skip to content
Varausjärjestelmä kuntosaleille ja liikuntakeskuksille

Vello sopii kuntosalien ja liikuntakeskusten varausten automatisointiin

Oletko liikunta-alan yrittäjä ja etsit ketterää ajanvarauspalvelua ja jäsenrekisteriä yrityksellenne?

 

Vello sopii liikuntapalveluiden ajanvaraukseen täydellisesti. Automatisoi varaukset, asiakas- ja jäsenrekisterin ylläpito sekä maksaminen.

Vellon sähköinen ajanvaraus ja ryhmäliikuntatunnit (myös virtuaaliset) ketteröittävät liikuntapalveluidenne myyntiä ja tuovat yrityksellenne enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi ja saa automaatiomme kautta entistä pidempiä asiakassuhteita.

Varauspalvelumme kautta tuomme yrityksellenne entistä enemmän uusia asiakkaita ja tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen miljoonien Velloa käyttävien kuluttaja-asiakkaidemme joukossa.

Vellon kautta tehdään miljoonia liikuntatuntien varauksia. Liity mukaan! 

 


Me tuomme yrityksellenne asiakkaita

Miljoonat kuluttajat käyttävät Velloa päivittäin. Ottamalla palvelumme käyttöönne, yrityksenne saa asiakasvirtamme kaupanpäälle. Kun yrityksenne näkyy siellä, missä asiakkaanne liikkuvat, te löydät heidät ja he löytävät teidät.

Saatte rahat käyttöönne ennakkoon

Vellossa asiakkaanne voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeenne on suljettuna. Yrityksenne saa rahat automaattisesti pankkitilillenne ennakkoon. Näin kassavirtanne nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Säästätte tunnin päivässä per työntekijä

Vello säästää jokaisena päivänä keskimäärin yhden tunnin työntekijöidenne aikaa, kun asiakkaanne voivat tehdä ajanvarauksensa itsenäisesti. Automaattisen jälkimarkkinoinnin ansiosta myös mainonta hoituu puolestanne.

Lahjakorttien myynti suoraan Vellossa

Kaikkiin Vello-paketteihin sisältyy kuukausimaksuton lahjakorttikauppa. Voitte myydä sähköisiä lahjakortteja suoraan Vellonne kautta myös silloin, kun liikkenne on suljettuna. Rahat myydyistä lahjakorteista tilitetään yrityksellenne ennätysajassa.

Maksuton tuki - suomenkielellä!

Vello on suomalainen palvelu ja asiakastukemme puhuu suomea. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen tukipalvelun chatissamme ja sähköpostitse. Basic- ja Premium-paketteihimme sisältyy lisäksi maksuton puhelintuki.

Aloita ilmaiseksi

Vello on ilmainen aloittaville fysioterapia-alan yrityksille. Kun yrityksessäsi työskentelee yksi työntekijä, tarjoat varattavaksi korkeintaan viittä erilaista fysioterapiapalvelua ja yritykselläsi on enintään 50 asiakasta, Vello ei maksa sinulle mitään.

Katso Vellon hinnoittelu

Tutustu Aten matkaan Vellon kanssa

" Parasta Vellossa on sovelluksen selkeä käyttöliittymä sekä järjestelmän jatkuva kehittyminen ja uudet ominaisuudet"

Lue asiakastarina

Miksi liikuntayrittäjän kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Ryhmätuntien ilmoittautuminen

Vellossa voit helposti avata ilmoittautumisen ja jonotuslistat ryhmätunneillesi. Tunnit voivat olla etä- tai lähitunteina järjestettäviä ryhmäliikuntatunteja sekä kursseja.

Jonotuslistat automaattisesti

Vello huolehtii puolestasi, että ryhmätuntisi ovat aina viimeistä paikkaa myöten loppuunvarattuja. Jonotuslista avautuu automaattisesti, kun tunti on täynnä. Peruutuspaikat täytetään jonosta.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ryhmätunnit ja varaukset kätevästi. Tarjolla olevat tunnit, ohjaajat ja palvelut voit Vellossa määritellä toimipaikoittain.

Ketterä ja helppo käyttää

Unohda kankeat, massiiviset ja insinöörimäiset varausjärjestelmät. Vello on suunniteltu käytettävyys ja miellyttävä käyttökokemus edellä. Yrityksenne ansaitsee helppokäyttöisen varausjärjestelmän käyttöönsä!

Upota www-sivuillesi

Vellon voit helposti "upottaa" www-sivuillenne. Asiakkaasi voivat näin tehdä varauksensa ja maksaa sen poistumatta sivustoltasi. Saat meiltä valmiin koodin ja ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti.

Automatisoitu laskutus

Vellon kautta voit automatisoida vakio-osallistujiesi laskutuksen kokonaan. Saat jopa 25 % enemmän vakio-osallistujia, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat liittyä jäseneksesi netissä ympäri vuorokauden.

Lue lisää jäsenlaskutuksesta

Myös he luottavat Velloon