Skip to content
Ajanvarausjärjestelmä terapeuteille

Vello terapiapalveluiden ajanvaraukseen 

Tarjoatko terapiapalveluita asiakkaillesi ja etsit ketterää ajanvarauspalvelua yrityksellesi?

 

Vello sopii eri terapiamuotojen ajanvaraukseen ja potilasrekisteriksi hyvin. Automatisoi Vellon avulla ajanvaraus, potilasrekisterin ylläpito ja maksaminen. Vellon sähköinen ajanvaraus ketteröittää terapiapalveluidesi ajanvarausta ja tuo yrityksellesi enemmän asiakkaita. Sitouta asiakkaasi ja tuottaa automaatiomme kautta yrityksellesi entistä pidempiä asiakassuhteita.

Ajanvarauspalvelumme kautta tuomme sinulle entistä enemmän uusia asiakkaita ja mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen miljoonien Velloa käyttävien kuluttaja-asiakkaidemme joukossa.

Velloa käyttää jo yli 600 terapeuttia ja terapia-alan yritystä. Liity mukaan! 

 

Me tuomme sinulle uusia asiakkaita

Miljoonat kuluttajat käyttävät Velloa päivittäin. Ottamalla palvelumme käyttöönne, yrityksesi saa asiakasvirtamme kaupanpäälle. Kun yrityksesi näkyy siellä, missä asiakkaanne liikkuvat, te löydät heidät ja he löytävät teidät.

Saat rahat käyttöösi ennakkoon

Vellossa asiakkaasi voivat maksaa varauksensa ja lahjakorttinsa sähköisesti - myös silloin, kun liikkeesi on suljettuna. Saat rahat automaattisesti pankkitilillesi ennakkoon. Näin kassavirtasi nopeutuu ja peruutukset vähenevät.

Säästät tunnin päivässä

Vello säästää jokaisena päivänä keskimäärin yhden tunnin aikaasi, kun asiakkaasi voivat tehdä ajanvarauksensa itsenäisesti. Automaattisen jälkimarkkinoinnin ansiosta myös mainonta hoituu puolestasi.

Lahjakorttien myynti suoraan Vellossa

Kaikkiin Vello-paketteihin sisältyy kuukausimaksuton lahjakorttikauppa. Voitte myydä sähköisiä lahjakortteja suoraan Vellonne kautta myös silloin, kun liikkenne on suljettuna. Rahat myydyistä lahjakorteista tilitetään yrityksellenne ennätysajassa.

Maksuton tuki - suomenkielellä!

Vello on suomalainen palvelu ja asiakastukemme puhuu suomea. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen tukipalvelun chatissamme ja sähköpostitse. Basic- ja Premium-paketteihimme sisältyy lisäksi maksuton puhelintuki.

Aloita ilmaiseksi

Vello on ilmainen aloittaville terapia-alan yrityksille. Kun yrityksessäsi työskentelee yksi terapeutti, tarjoat varattavaksi korkeintaan viittä erilaista terapiapalvelua ja yritykselläsi on enintään 50 asiakasta, Vello ei maksa sinulle mitään.

Katso Vellon hinnoittelu

Miksi terapeutin kannattaa ottaa Vello käyttöönsä?

Terapeuteille suunniteltu

Vello on alusta alkaen suunniteltu käytettäväksi terapia-alan yrityksissä. Voit siis olla varma, että Vellon ominaisuudet kattavat laajimmatkin tarpeenne ajanvaraukseen ja maksamiseen liittyen.

Valviran rekisteröimä

Velloon voit tehdä asiakaskirjauksiasi turvallisesti. Vello on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valviran, rekisteröimä asiakas- ja potilastiedon tietojärjestelmä.

Ketterä ja helppo käyttää

Unohda kankeat, massiiviset ja insinöörimäiset hoitojärjestelmät. Vello on suunniteltu käytettävyys ja miellyttävä käyttökokemus edellä. Yksinkertainen ajanvarausjärjestelmä säästää sinun hermojasi. 

Koulutusta vastaavat palvelut

Vellossa voit korvamerkitä varattavat palvelut työntekijäkohtaisesti. Näin Vello kohdistaa asiakkaasi valitseman palvelun automaattisesti oikealle työntekijälle hänen koulutustason mukaan.

Usean toimipaikan ajanvaraus

Yhdellä Vello-tilillä hoidat kaikkien toimipaikkojesi ajanvarauksen kätevästi. Varattavat palvelut, työntekijät ja varattavat ajat voit määritellä toimipaikoittain.

Upota www-sivuillenne

Vellon voit helposti "upottaa" www-sivuillenne. Asiakkaanne voi näin tehdä ajanvarauksen ja maksaa sen poistumatta sivustoltanne. Saat meiltä valmiin koodin ja ohjeet, joilla onnistut takuuvarmasti.

Myös he luottavat Velloon