Skip to content
Ura Vellossa

Osaava tekijä - liity joukkoomme ja jätä avoin hakemus Velloon

Kasvaessamme voimakkaasti, etsimme säännöllisesti intohimoisia tekijöitä liittymään osaksi Vello-tiimiämme ja tekemään Vellosta Vellon.


Vello on Suomen nopeiten kasvava ajanvarauspalveluihin ja -maksuihin keskittyvä startup-yhtiö. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan parempaa asiakaspalvelukokemusta ja kasvattamaan heidän omaa liikevaihtoaan.

Vellolla on useita miljoonia aktiivisia käyttäjiä ympäri maailman, ja olemme kasvaneet voimakkaasti jokaisena vuotena Vellon perustamisesta lähtien. Asiakaskuntamme koostuu pörssiyhtiöistä julkisen sektorin organisaatioihin sekä pk-yrityksistä aina yksityishenkilöihin asti. Toivomme saavamme sinusta tärkeän avun Velloon, jotta voimme yhdessä saavuttaa tulevat tavoitteemme.

Teknologiat

Vellossa työskennellään AWS- ympäristössä ja NoSQL-infrastruktuurin parissa. Vello rakentuu RESTful Node.js -backendille. Oleellisiin osa-alueisiin lukeutuu myös useita kolmansien osapuolien API-kytkentäisiä palveluita, kuten esimerkiksi Stripe-maksuvälityspalvelu. Front-end koostuu Backbone- ja Vue-teknologioista.

Voit olla devaaja, UX-suunnittelija, markkinoinnin osaaja tai asiakaspalvelutyötä hakeva

Olet etsimämme tuleva Vellolainen, kun backend- tai frontend-devaus, UX-suunnittelu, markkinointityö tai asiakaspalvelutyö on etsimääsi työtä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta hakemastasi työstä. Olethan lisäksi ketterä tekijä ja tähtäimenäsi on halu oppia lisää (meidän kanssamme). Suurena etuna katsomme kiinnostuksesi startup-alaan.

Odotamme, että otat Vellossa rohkeasti kantaa, miten jokin asia kannattaisi tehdä. Tätä tukiaksesi olet kiinnostunut tulevaisuuden toteutustavoista, ja tutkit eri ratkaisuvaihtoehtoja mielelläsi myös itsenäisesti. Haluamme antaa sinulle paljonkin vastuuta uusien projektien suunnittelusta ja toteutusten vetämisestä sekä olemassa olevien toteutusten jatkokehittämisestä.

Voit olla vasta valmistunut tai jo muutaman vuoden työuraa kerryttänyt supervoima.

Tarjoamme sinulle

  • Nuorekkaan ja rennon 8-henkisen osaajatiimin: tuotekehitys, UI, markkinointi ja asiakastuki.
  • Saat työskennellä mainiossa lokaatiossa Helsingin sydämessä, Lönnrotinkadulla.
  • Pääset toteuttamaan itseäsi yhteistyössä muun tiimimme ja -johtomme kanssa. Tarjoamme sinulle eturivin paikan, josta pääset osallistumaan aktiivisesti Vellon tuleviin taistoihin ja valitsemaan niistä itsellesi parhaat päältä.
  • Saat meiltä kaikki tarvitsemasi työvälineet, jotka auttavat sinua Vellon tekemisessä.
  • Kilpailukykyinen palkkamme ja työsuhde-etumme miellyttänevät sinua suuresti.
  • Puhumme yhdessä ja erikseen suomea sekä englantia.

 

Tule meille Velloon, lähetä avoin hakemuksesi

Tuomas Nylund
tuomas.nylund@vello.fi
050 533 5943