Skip to content
Kuukausikortit (jäsenyys)

Myy kuukausikortteja ja veloita toistuvat kausimaksut helposti

Vellon avulla automatisoit toistuvat kausimaksut, jäsenlaskutuksen, asiakkaidesi kuukausimaksut ja jäsenrekisterisi. Vello veloittaa jäsenmaksut automaattisesti asiakkaasi maksukortilta, ja sinä saat rahat tilillesi nopeammin.

Suoraveloituksellamme veloitat toistuvat maksut asiakkaaltasi automaattisesti, sitoutat asiakkaasi ja pienennät omaa riskiäsi. Samalla kasvatat yrityksesi kannattavuutta ja nopeutat kassavirtaasi. 

Digitaalisia kuukausikorttejamme (jäsenyyttä) käyttävät muun muassa kuntosalit, liikuntakeskukset, urheiluseurat ja ammattiliitot.

 

Jopa 25 % enemmän jäseniä

Saat myytyä jopa 25 % enemmän kuukausikortteja, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat ostaa kuukausikorttinsa sähköisesti ja myös silloin, kun itse ole paikalla. Mahdollisuus hankkia jäsenyys sähköisesti on sekä asiakkaallesi että sinulle helpompaa, kuin paperilomakkeiden käsittely.

Voit unohtaa luottotappiot

Koska ensimmäisen kuukauden maksu veloitetaan asiakkaaltasi heti, sinulle ei muodostu luottotappioriskiä lainkaan. Säästät lisäksi merkittävästi työaikaasi, kun rahastus ja manuaalinen laskutus jäävät kokonaan pois työpäivistäsi.

Kuukausimaksu 0 €

Toisin, kuin muissa digitaalisissa korteissa, Vellon korttikaupassa ei ole lainkaan kiinteää kuukausimaksua. Jäsen- ja maksupalveluidemme käyttöönotto on sinulle siis täysin riskitöntä! Maksat vain toteutuneista maksuista alk. 0.9 % + 0.25 € per maksutapahtuma.

HELPOMPAA JA TURVALLISEMPAA JÄSENLASKUTUSTA

Pienennä työtaakkaasi, veloita jäsenmaksut asiakkaaltasi automaattisesti kuukausittain

Iso osa perinteisen jäsenlaskutuksen työtaakasta muodostuu inhimillisistä seikoista: asiakkaan muuttuneet yhteystiedot tai maksutiedot tulee päivittää laskutukseen, asiakas maksoi laskunsa ilman viitenumeroa, asiakas ei maksanut laskuaan olleenkaan, asiakas haluaa muutoksia jäsenyyteensä, aktiivisista jäsenyyksistä tulee pitää kirjaa manuaalisesti ja niin edelleen.

Ottamalla käyttöösi Vellon automatisoidun jäsenlaskutuksen, merkittävä osa työtaakastasi ja jäsenlaskutuksen riskeistä saadaan eliminoitua.

 

Jäsenyys helpommin

Mahdollisuus liittyä jäseneksi ja maksaa jäsenmaksut sähköisesti on asiakkaallesi helpompaa, kuin jäsensopimuksen tekeminen paikanpäällä. Asiakkaasi kokema palvelukokemus parantuu lisäksi huomattavasti, kun toistuvien jäsenmaksujen veloitus tapahtuu automaattisesti.

Nopeat tilitykset

Kun asiakkaasi maksaa Vellossa, me varmistamme, että asiakkaasi tilillä on katetta ja maksu onnistuu. Veloitamme maksun asiakkaaltasi ja tilitämme rahat yrityksesi tilille ennätysajassa - jopa jo ensi maanantaina.

Hyvitykset - sinä päätä

Hyvitykset, alennukset jäsenmaksuista ja maksunpalautukset voit tehdä suoraan Vellossasi. Sinä päätät, onko asiakkaasi oikeutettu hyvitykseen tai haluatko antaa asiakkaallesi alennusta tulevista jäsenmaksuista.

Pankkiriippumaton

Vellossa tilitysten kohdepankkitiliksi voit lisätä minkä tahansa pankin pankkitilin. Jos vaihdat myöhemmin pankkia, voit muuttaa pankkitilisi itsenäisesti Vellosi asetuksissa. Myös asiakkaasi voi maksaa kaikkien pankkien maksukorteilla.

Kaikki maksukortit ympäri maailman

Vellossa asiakkaasi voi maksaa jäsenmaksunsa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover & Diners ja lukuisat muut. Maksupalvelumme on täysin pankkiriippumaton sinulle ja asiakkaallesi.

 

Turvallista jäsenlaskutusta Vellossa

Tarjoamme jäsenlaskutuksen Vellossa yhteistyössä ja turvallisesti maailman suurimpiin kuuluvan maksuratkaisutarjoa Stripen kanssa. Taataksemme maksimaalisen turvallisuuden sinulle ja asiakkaillesi, käytämme maksuissamme 3D Secure -suojausta.

Jäsenlaskutus ilman kuukausimaksua

0 € / kk
Maksat ainoastaan toteutuneista jäsenmaksuista. Tapahtumakohtainen veloitus on vain alk. 0.9 % + 0.25 € per maksutapahtuma.

Kaikki jäsenlaskutuksen ominaisuudet

Jäsenyyden voi ostaa 24 / 7

Digitaalinen jäsenyyskauppa tuottaa sinulle enemmän kassavirtaa, kun jäsenyyden ostaminen ja maksaminen voi tapahtua mihin vuorokauden aikaan tahansa. Merkittävä osa jäsenyyksistä ostetaankin yrityksen aukioloajan ulkopuolella.

Nopeampaa kassavirtaa

Vello tuo yrityksellesi enemmän sitoutettuja euroja ja tätä kautta nopeampaa kassavirtaa. Saat jopa 25 % enemmän rahaa, kun potentiaaliset asiakkaasi voivat tilata jäsenyytensä netissä ympäri vuorokauden.

Reaaliaikainen jäsenlista

Vellossa näet koko ajan ajantasaisen listan kaikista jäsenistäsi. Vello lisää uuden jäsenen automaattisesti jäsenlistallesi. Jäsenlistaa voit hyödyntää esimerkiksi markkinoinnissasi.

Ensimmäinen jäsenmaksu heti

Tiedäthän tunteen, kun asiakkaasi ei maksakaan jäsenmaksuaan? Vellossa asiakkaasi jäsenmaksu veloitetaan asiakkaalta heti. Näin vältät tilanteet, joissa joudut alkaa karhuta puuttuvaa jäsenmaksua asiakkaaltasi.

Tarjontasi mukaiset jäsensopimukset

Automatisoitu jäsenlaskutuksemme mahdollistaa myös erimittaiset ja -hintaiset jäsensopimukset. Voit tarjota esimerkiksi 1 kk, 6 kk ja 12 kk jäsenyyksiä sekä hinnoitella vaihtoehdot houkutteliviksi.

Ajantasainen jäsentieto

Vello pitää kirjaa aktiivisista jäsenyyksistä puolestasi. Maksamaton jäsenmaksu johtaa asiakkaasi jäsenyyden katkaisemiseen automaattisesti. Voit milloin tahansa tarkistaa jäsenyyden tilan asiakaskohtaisesti.

Kun asiakastiedot muuttuvat

Vellon kautta ostetuissa jäsenyyksissä asiakkaasi voi tarvittaessa muuttaa yhteys- ja maksutietojaan itsenäisesti. Näin muutokset eivät lisää työtaakkaasi tai rasita kiireistä arkeasi.

Kortin tarkistus

Maksutapahtuman yhteydessä asiakkaan kortin tiedot, kortin numero ja voimassaoloaika, turvakoodi ja tarvittava kate tarkistetaan automaattisesti. Epäonnistuneista veloituksista saat tarkemman selvityksen Velloosi.

Jäsenvahvistus

Asiakkaasi tehdessä jäsensopimuksen yrityksesi kanssa, Vello toimittaa jäsenvahvistuksen ja maksukuitit asiakkaallesi täysin automaattisesti. Vahvistus sisältää linkin, jonka kautta asiakkaasi voi tehdä muutoksia jäsenyyteensä itsenäisesti.

Turvallista maksujen käsittelyä

Maksu- ja jäsentietosi käsitellään Vellossa aina salattuna (SSL). Maksutapahtumat tai jäsentietosi eivät koskaan näy ulkopuolisille henkilöille. Asiakkaan korttitietoja ei tallenneta tai säilytetä Vellossa turvallisuuden lisäämiseksi.

Alennukset

Vellossa voit lisätä jäsenasiakkaallesi kertaluontoisia alennuksia tai hyvityksiä. Vello hyvittää alennuksen asiakkaan seuraavasta jäsenmaksusta automaattisesti puolestasi.

Kulttuuri- ja liikuntasetelit

Maksoiko jäsenasiakkaasi osan sopimuksestaan kulttuuri-, virike- tai liikuntaseteleillä? Lisää tällaiset maksut Velloon; palvelu huomioi ne tulevaisuudessa automaattisesti alennusten tavoin.

Veloitushistoria

Jokaiseen maksutapahtumaan liittyvän veloituksen ja veloitusyrityksen näet selkeästä erittelystä Vellosi raporteilta. Veloitusyritysten yhteydessä näet myös syyn, miksi veloitus epäonnistui.

Raportointi

Vellon jäsenlaskutus sisältää myös laajan raportoinnin. Raporttien kautta voit seurata tilityksiäsi, myyntitapahtumiasi ja myytyjä lahjakorttejasi reaaliajassa.

Lahjakorttien myynti

Vellon kautta voit myydä myös sähköisiä lahjakortteja. Asiakas maksaa ostamansa lahjakortin hyödyntäen Vellon maksupalveluita. Lahjakorttimyynnit tilitetään pankkitilillesi. 

Yksilölliset jäsen- ja sopimusehdot

Kunkin asiakkaamme liiketoiminta on yksilöllistä. Siksi Vellon jäsenlaskutukseen voit lisätä yrityksesi jäseniä koskevat omat jäsen- ja sopimusehdot, jotka asiakkaasi hyväksyy jäsenyyttä ostaessaan.

Toistuvaislaskutus

Automatisoitua laskutustamme voit hyödyntää myös muissa toistuvaislaskutuksen tai sopimuslaskutuksen tarpeissasi. Veloita esimerkiksi vuokratuolilaisen kuukausivuokra  automatisoidusti.